Winactie | 3 x Fresh ’n Rebel Caps Wireless Headphones – GESLOTEN

fresh8

Na de verwenpakketen winactie (waar super veel van jullie aan mee hebben gedaan, super leuk!) van twee weken geleden, heb ik nog een leuke winactie voor jullie in petto. Van Fresh ’n Rebel mag ik namelijk 3 Caps Wireless Headphones in de prachtige kleur Ruby verloten. 

Deze koptelefoon is mega stijlvol en fotogeniek, maar hij is ook nog een super fijn. Ik heb de draadloze koptelefoon van Fresh ’n Rebel al een tijdje, maar dan in het lichtgrijs. Ik heb hem regelmatig op mijn hoofd als ik aan het werk ben. Wanneer ik hem nog meer gebruik? Als ik aan het schoonmaken ben. Omdat het een draadloze koptelefoon is, kan ik hem koppelen met mijn telefoon, waar Spotify opstaat. Mijn telefoon laat ik vervolgens ergens liggen, muziekje aan en gaan!

fresh2

De hoofdtelefoon is verstelbaar aan de zijkant en je kunt hem ook nog inklappen, zodat je hem makkelijk kunt meenemen. De kussentjes zitten comfortabel op je oren.

fresh5fresh3

Aan de zijkant van de koptelefoon kun je het volume regelen. De batterij zou 5 uur meegaan, maar ik heb het idee dat dit langer is. Je kunt de koptelefoon opladen met het bijgeleverde mini-USB kabeltje.

fresh7fresh9

Even geen zin in de bluetooth-functie? Er zit ook gewoon een snoer bij die je in je device kunt prikken. Dit gebruik ik best vaak als ik gewoon achter de computer zit. Handig!

Winactie

YAY! Van Fresh ’n Rebel mag ik 3 van deze mooie koptelefoons in de kleur Ruby verloten. 2 koptelefoons verloot ik hier, via mijn blog, maar die andere verloot ik via Instagram! Houd dus mijn account in de gaten om te kijken wat je moet doen om kans te maken via Instagram. Wat moet je doen om kans te maken, hier op mijn blog?

– Laat een reactie achter op dit artikel met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje (zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt). Vertel me ook hoe lang jij mijn blog al volgt, vind ik leuk om te weten :-)
– Volg Teddlicious op Facebook en/of Instagram.

Voor een extra kans: volg Teddlicious op Twitter of Bloglovin. Let op: de winactie loopt tot en met woensdag 8 maart 12.00 uur.

Volg:
Delen:

111 Reacties

 1. 28 februari 2017 / 06:22

  Wauw, deze ziet er zo tof uit en hij klinkt ook nog eens ideaal! Ik maak heel graag kans :) Ik volg je blog nu al meer dan een jaar met heel veel plezier. Oh ja, en ik volg je ook op Instagram!

 2. Nynke B
  28 februari 2017 / 07:34

  Wat een mooie kleur zeg en ziet er inderdaad verder ook leuk uit. Nu hopen op een goed geluid. Ik volg je via FB en bloglovin.

 3. Lisette Kleiweg
  28 februari 2017 / 08:07

  Weer zo’n prachtig kado voor je volgers, ik doe weer supergraag mee !
  Ik volg je nu zo’n 1,5 jaar denk ik, en ik volg je op Bloglovin ,Facebook en Instagram .

 4. Maria
  28 februari 2017 / 08:36

  Ik ga veel op reis en wil graag zachte oorkussens en dat als ik hem niet gebruik, hij makkelijk op te bergen is. Wordt dit mijn favoriete reisgenoot?

 5. 28 februari 2017 / 08:39

  Ohhh deze wil ik heel graag winnen! Zo’n leuke actie en wat een mooie kleur ook. Ik volg je blog al een hele tijd op BlogLovin, en sinds ik er actief van gebruik ben gaan maken ben ik ook echt gaan lezen. Twee maanden denk ik? Niet zo heel lang nog, maar er komt nog een hele tijd bij! O en ik volg je op Instagram als @blondeblossom.nl. Malou x

 6. 28 februari 2017 / 09:02

  Wat een gave winactie en een toffe kleur! Ik wil heel graag meedoen, vind oordopjes op een geven moment zo’n pijn doen aan je oren..
  Ik volg je op facebook, instagram en bloglovin’! Op bloglovin’ volg ik je al sinds het begin dat ik begon met bloggen. Ik blog sinds 17 februari 2016, maar moet eerlijk toegeven dat ik wel een aardige break ertussen had zitten ivm drukte met mijn opleiding!
  Succes everyone!

 7. Nabila
  28 februari 2017 / 09:17

  Wat een supermooie koptelefoon! Echt een prachtige kleur!! Ik doe heel graag mee aan deze winactie!
  Ik volg je al 2 maanden ongeveer en ik blijf je sowieso voorlopig volgen. Je pagina’s zijn te leuk om niet te bekijken!!!
  Ik volg je op bloglovin, op instagram (als chaimae_maroc26) en op fb als (Karim Bennani)

 8. Karlijn
  28 februari 2017 / 09:27

  I’m in!! Ik blijf geregeld achter van alles hangen waarna ik in de bus heerlijk voor paal sta :’D dus dit lijkt me wel wat voor mij! Ik volg je al zo’n 4 jaar inmiddels! En volg je op bloglovin, insta en twitter

 9. Yara
  28 februari 2017 / 10:15

  Ooooh wat leuk Tedje, ik doe graag mee! Ik vind die van jou echt prachtig zeg, die kleur. Ik volg je natuurlijk al vanaf het begin, toen je nog een .wordpress site was. Kan ook niet anders he :-P

 10. Sandra
  28 februari 2017 / 10:18

  Wow, die headphones zien er wel echt supertof uit! Lijkt me heerlijk om ook eens niet bekabeld muziek e.d. te kunnen beluisteren :P
  Hoelang ik je al volg, weet ik eigenlijk helemaal niet :o Dat hou ik niet zo precies bij.

 11. Sab
  28 februari 2017 / 10:18

  Oh wat super gaaf!! Doe ik graag aan mee. Volg je al tijd maar weet niet precies hoelang

 12. Marloes
  28 februari 2017 / 10:21

  Super leuke actie weer. Volg je nu ongeveer een half jaar, vind het erg leuk. Ik maak voor mijn dochter graag kans op deze geweldige koptelefoon. Die van haar is vd week gesneuveld. En tja een puber in de vakantie zonder koptelefoon voor haar ipad 😉😉😉

 13. simone van dongen
  28 februari 2017 / 10:21

  Ooooh wat een gave headphone en dat ook nog in mijn lievelingskleur! Elke dag ga ik met de trein naar mijn werk. Deze koptelefoon zou super zijn om in de trein lekker muziek te luisteren in de trein en op de fiets! Daarnaast is deze kleur natuurlijk super gaaf en weet ik nu dat hij super gaat combineren met een aantal bordeaux rode en zwarte items van mij. Fingers crossed en hopelijk cross ik straks in de zomer lekker op mijn fietsje met deze headphone op<3 PS ik volg je al op bloglovin, insta en twitter en natuurlijk facebook.

 14. 28 februari 2017 / 10:23

  Wat een gave headphones! En deze winactie komt als geroepen, want ben net op zoek naar draadloze varianten. 4 weken geleden ben ik bevallen van een jongetje en als ik tv wil kijken maar hem wat stilte wil gunnen dan zou een draadloze koptelefoon ideaal zijn! Ik weet dat ik je blog al heel lang volg via Twitter (3/4 jaar?) en ik ben je nu ook gaan volgen op Bloglovin:-)

 15. Jacqueline van de Manakker
  28 februari 2017 / 10:23

  Leuke actie en een heel erg leuke kleur, dus ik waag een kansje

 16. Yvonne
  28 februari 2017 / 10:26

  Ohhhh, hij is echt heel mooi, Tedje! Draadloos lijkt me super fijn!
  Ik zag ‘m bij je voorbij komen op je Facebook en dacht direct: die zou ik wel willen!

  Op Facebook volgde ik je dus al, maar nu ook op Instagram, Twitter en Bloglovin’. :)
  Super benieuwd wie deze prachtige koptelefoon gaat binnenslepen!

 17. 28 februari 2017 / 10:31

  Wauw super handig voor mee naar al onze verre reizen! Geen vervelende kabeltjes meer als je 16 uur in een vliegtuig zit. En de kleur is helemaal tof!
  Hoe lang ik jou blog al volg? Ik geloof vanaf het moment dat Nadine me verteld heeft dat je een blog hebt ;) al heel lang dus.

 18. 28 februari 2017 / 10:32

  Oeh, deze is mooi! Zo’n koptelefoon staat al wel een tijdje op mijn wishlist eigenlijk :) Ik zou ‘m dan gebruiken tijdens werk – ik sta voor de klas en dan kan ik ‘m mooi gebruiken bij het voorbereiden van mijn lessen en het nakijken van toetsen!

  Ik volg je nu denk ik een half jaar ongeveer, ik weet het niet meer precies haha! Oh en ik volg je op Bloglovin’, Instagram en Facebook.

 19. carola donkelaar
  28 februari 2017 / 10:38

  Waaauw wat ben je mooi Ruby en super chill draadloos <3
  Ik volgde je overal al gezellig, denk zo'n jaar of 2

  Fijne dag

  Liefs Carola

 20. Anja
  28 februari 2017 / 10:43

  Graag maak ik kans op deze vette prijs. Heb geen idee hoe lang ik je al volg, maar al een hele poos. Ook via FBV, Twitter, Bloglovin, Instagram! Bedankt voor alle fijne inspiratie die je me geeft!

 21. Caroline
  28 februari 2017 / 10:46

  Gaaf!! Ik volg je nu ongeveer een jaar, ook op instagram en fb. :)

 22. Esmée
  28 februari 2017 / 10:49

  Wat mega handig dat hij draadloos is! Ik doe graag mee. Ik volg je via Bloglovin al een paar jaar. Ik weet nog dat je van je blog je bedrijf maakte! Via Instagram volg ik je pas een jaartje denk ik.

 23. 28 februari 2017 / 10:52

  Ahhhh ja ik zou deze super graag willen hebben! Lijkt me heerlijk om te gebruiken tijdens het sporten en tijdens het editten van mijn video’s. Ik ken je natuurlijk al heel lang en volg je blog nu zo’n 3 jaar intensief :) Goed bezig meis! Je bent een inspiratie.

 24. Ilse
  28 februari 2017 / 10:54

  Klinkt als een handige koptelefoon en helemaal zonder die draden! Die wil ik wel winnen! Ik volg je via instagram en bloglovin! :)

 25. Inge
  28 februari 2017 / 11:00

  Ik neem heel graag deel aan deze winactie! Ik volg je blog nu al een klein jaartje ongeveer. Ik vind het wel grappig dat je hem ook gebruikt tijdens het schoonmaken :) Ik kan ook niet poetsen zonder een streepje muziek op de achtergrond. Ik volg je op facebook en via bloglovin.

 26. Lisa
  28 februari 2017 / 11:06

  Super leuke actie. Die koptelefoons zien er echt leuk uit. Ik doe daarom graag mee. Geen idee hoe lang ik je al precies volg ongeveer een jaar denk ik.

 27. Marlies hol
  28 februari 2017 / 11:07

  Dit zou geweldig zijn voor sporten… ben ik van die snoertjes af. Ik doe graag mee. Volg jouw blogs nu paar weken!

 28. Esmee
  28 februari 2017 / 11:08

  Ooooh Ted, supergaaf!!
  Ik wil heel graag winnen aangezien ik al een tijdje door de winkels loop en zeg: ‘ik wil echt zo’n koptelefoon’! Dus dit is mijn kans, ik volg je natuurlijk al vanaf the beginning. Kus!

 29. Lynn Stassen
  28 februari 2017 / 11:11

  Ooh die wil ik, superhandig en mooi! Ik volg je natuurlijk al vanaf het begin en lees je blogs/facebook/instagram nog steeds met veel plezier! :)

 30. Henrieke
  28 februari 2017 / 11:15

  Lijkt me echt superfijn en de koptelefoon is nog mooi ook! Ik leen weleens de koptelefoon van mijn lief maar na een tijdje krijg ik er hoofdpijn van. Een tweede koptelefoon zou dus heel fijn zijn. :-)
  Volgens mij volg ik je blog een paar maanden tot een halfjaar.

 31. Wanda
  28 februari 2017 / 11:17

  Ik kan deze mooie koptelefoon heel goed gebruiken. Ik volg je blog al ruim 2 jaren nu altijd leuke en interessante weetjes en artikelen keep up the good work. Liefs Wanda

 32. Wilma van 't Hof
  28 februari 2017 / 11:20

  Hoe lang ik al volg? Ik heb geen idee. Zo’n goed geheugen heb ik nu ook weer niet.
  Weet wel dat ik zo af en toe via mail “bloglovin'” berichtjes krijg. En daar zal ik ineens jou win-actie bijstaan.
  En omdat het zo’n mooie vrouwelijke kleur koptelefoon betreft, doe ik heel graag mee.
  Hij is van harte welkom. Lijkt me ook heerlijk om niet altijd met draadje verbonden te zijn met je tel.
  Lekker gaan en staan waar je maar wil. Ideaal.

 33. Brenda Narinx
  28 februari 2017 / 11:21

  Wauw super coole koptelefoon (!!)
  Ik volg je blog al ongeveer 3 jaar :)

 34. Janey
  28 februari 2017 / 11:28

  Oh die lijkt me heel fijn! Ik volg je al een hele tijd op Instagram en Bloglovin’ :)

 35. Marieke
  28 februari 2017 / 11:30

  Ik doe graag mee met deze winactie. Handig dat de koptelefoon Bluetooth te gebruiken is, maar ook met stekkertje.

 36. ilse niekerk
  28 februari 2017 / 11:30

  zo gaaf wow

 37. Willianne
  28 februari 2017 / 11:35

  Ben je net gaan volgen. Altijd op zoek naar leuke blogs om te lezen. Ben benieuwd! Zie ze wel verschijnen op bloglovin en instagram. Hoop dat ik wel gewoon mee mag doen met deze gave mooie koptelefoon! Want mijn huidige is een ramp. (Turks dingetje XD) Alles zou snoerloos moeten zijn:)
  Instagramnaam=Solisme

 38. Sam van Schie
  28 februari 2017 / 11:41

  Jaaaa weer een super leuke winactie!!! Ideaal zo’n mooie koptelefoon.. IPhone oortjes zitten toch niet altijd lekker en zo’n koptelefoon is ideaal! Ik doe dus zeker mee. Liefs X

 39. 28 februari 2017 / 11:44

  Wat een toffe actie! Hoe lang ik je blog volg? Eh, ik weet het niet precies, maar iets van een jaartje ofzo?

 40. Anita H.
  28 februari 2017 / 11:56

  Ik heb echt geen flauw idee hoe lang ik jouw blog volg. Uiteraard doe ik wel graag mee. Handig en mooi, deze prijs.

 41. Sanne Losekoot
  28 februari 2017 / 12:00

  Echt een super gave winactie! Ideal zo’n koptelefoon zonder zo’n irritant draadje waar je telkens in vast blijft zitten. De kleur van deze koptelefoon is ook echt heel mooi. Hoe lang ik je Blog al volg? Dat weet ik niet precies maar als ik moest schatten dan zou ik zo ongeveer 5 maanden zeggen (ps. Ik volg je ook op twitter)

 42. Nancy van der kamp
  28 februari 2017 / 12:05

  Ik doe graag mee! Zo leuk

 43. 28 februari 2017 / 12:14

  Ik doe graag mee! Mijn Marshall-koptelefoon begint stilaan danig wat gebruikssporen te vertonen… En wat een mooie kleur, ook!
  Goh, ik wou dat ik wist hoe lang ik je al volg. Een jaartje, gok ik? Ik volgde je dus al via Bloglovin’ en Instagram, en sinds nu net ook via Twitter. :-) Mijn handle is @jessicajayblog.
  Succes aan alle deelnemers!

 44. Bram van Dongen
  28 februari 2017 / 12:17

  Gave koptelefoon Tedje! Natuurlijk doe ik mee met de win actie ;) En ik volgde je natuurlijk vanaf het begin! (2011 via WordPress :P)

 45. Kelly Groen
  28 februari 2017 / 12:25

  Hoooi!
  Ik volg je nu een aantal weken ‘ veelste kort eigenlijk dus haha wou dat ik je blog eerder had ontdekt!
  En deze koptelefoon WAUW vooral de kleur is echt geweldig! Ik vind het heerlijk om het huis op te ruimen met muziek, alleen word mijn vriend daar niet altijd even blij mee, met zo’n koptelefoon kan ik opruimen, genieten van mijn muziek en mijn vriend zijn momenten van totale rust geven op het geluid van de stofzuiger na haha! Ik maak heel graag kans!

 46. Tessa
  28 februari 2017 / 12:32

  Wat een mooie koptelefoon.

  Volg je al een paar jaar. Laatste tijd vooral via instagram.

 47. 28 februari 2017 / 12:57

  Dat is een hele gave koptelefoon, heel graag maai ik kans voor mijn kleindochter
  Ik volg je op Facebook en je blog en wel zo’n jaar of 4 denk ik, precies weet ik het niet
  Groetjes Irene

 48. 28 februari 2017 / 13:02

  Ook hier nog even, want deze lijkt me zo fijn! En de kleur is echt fan-tas-tisch!

 49. Marian Zw
  28 februari 2017 / 13:16

  Ik volg je blog nu een maand of 10 denk ik. Ik volg je op Facebook, Twitter , instagram en bloglovin. Loot heel graag mee voor mn oudste dochter. Haar koptelefoon is onlangs in 2 en gebroken. En voor een student is het leven duur, dus zo’n mooie dure nieuwe zit er voorlopig niet in!

 50. Annick
  28 februari 2017 / 14:23

  Wat een leuke koptelefoon! Ik denk dat ik je blog al een jaar of 3 volg

 51. 28 februari 2017 / 15:51

  Heee Tedje, wat een toffe winactie! Dat kleurtje is zo tof! Ik doe mee haha :) Ik had even gekeken sinds wanneer ik je volg maar ik heb stiekem geen idee meer sinds wanneer ik je volg. Ik zag alleen dat het waarschijnlijk naar aanleiding is van het volgen van Adorable Books, aangezien je iets daarna in mijn bloglovin lijstje staat! :) Ik volg je zoals vanzelfsprekend al op instagram haha :)

 52. Marjolein
  28 februari 2017 / 16:55

  Heel heel graag zou ik kans maken (en winnen). Ik heb namelijk op het werk soms echt een goede koptelefoon nodig zodat ik even rust kan creëren om me heen. (Ik zit midden in een soort van callcenter). Plus ik luister de laatste tijd steeds vaker ebooks en daarvoor wil je gewoon alleen de stem van de verteller horen en niet al het omgevingsgeluid. Deze koptelefoon zou mijn leven dus heel wat gelukkiger kunnen maken.

  Dank je wel voor het organiseren van deze leuke win-actie en ga zo door!

 53. Michelle Louwris
  28 februari 2017 / 17:34

  Hoi Tedje,

  Geloof of het of niet, maar geweldig deze koptelefoon. Ik ben er serieus naar op zoek. Makkelijk met sporten en voor onderweg. Geen gedoe meer met draadjes die in knoop zitten die je er dan eerst uit de knoop met halen.

  Zou hem graag willen hebben😊

  P.s. Ik hoop dat je lekker heb kunnen carnavallen. De foto’s zagen er in ieder geval weer feestelijk uit!

  Groetjes Michelle

  • Michelle Louwris
   28 februari 2017 / 17:36

   P.s. zoals je weet volg ik je al zeker 4 jaar en nu ook instagram en snapchat;)

 54. Anita te Gussinklo
  28 februari 2017 / 17:35

  Wat een toffe actie.
  Ik doe graag mee, hoe lang ik je precies volg weet ik niet exact maar denk nu zo’n 2 jaar.

 55. Brechtje Geluk
  28 februari 2017 / 18:04

  Nou Tedje, dat is wel echt een geweldig cadeau! Mijn koptelefoon is net kapot gegaan en ineens zie ik deze winactie! It’s a signn!!! Haha
  Ik denk dat ik je al sinds 2013 volg, misschien al wel eerder zelfs 😱 Ik ben dan niet zo van het liken, maar ik lees je leuke berichten altijd graag :)

 56. 28 februari 2017 / 21:14

  Momenteel gebruik ik altijd de hoofdtelefoon van mijn ventje als ik muziek wil luisteren maar als hij hem nodig heeft zit ik altijd zonder hoofdtelefoon… Daarom zou deze (meer meisjesachtige) ideaal zijn omdat ik hem dan zeker kan opeisen, haha! :D

 57. Anna
  28 februari 2017 / 21:39

  Ik volg je al een tijdje, geen idee hoe lang eigenlijk.. ☺️☺️
  Ik doe graag mee..
  Facebook: An Na

 58. Jana
  1 maart 2017 / 00:14

  whoaa geweldige winactie dit! I need them in my life haha. Ik zit 7/7 in de gym en kan niet zonder mijn muziek. Ik hou van surroundsound dus draag meestal een koptelefoon maar helaas geen draadloze. Gevolg is dat ik mijn iphone ergens op mijn lichaam moet dragen (lees in mijn sportbh) en dat het touwtje vaak ergens in de knoop geraakt met mezelf/het apparaat dat ik gebruik lol. Ik volg je al bijna even lang als dat ik blogs lees, wat toch al een jaar of vier moet zijn denkik haha. Ik volg je ook via fb en bloglovin ^^. Groetjes!

 59. 1 maart 2017 / 08:30

  Wow die headphones zijn echt super tof! Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede draadloze koptelefoon maar mijn studentenbudget laat het niet zo goed toe. Ik doe graag mee! Ik ben je blogs gaan lezen rond de tijd dat ik zelf ook begon met bloggen, dus ik denk zo’n 1,5 jaar!

 60. Juna
  1 maart 2017 / 11:05

  Mijn emailadres is juna.de.leersnijder@proximus.be
  Ik volg je blog eerlijk gezegd nog maar 5 dagen 😂 maar sinds ik het heb ontdekt heb ik al bijna al je post bekeken. Ik volg normaal geen nederlandse blogs, maar die van jou is een uitzondering waard 😂💖

 61. Susanne
  1 maart 2017 / 11:07

  Wauw wat een super gave koptelefoon! Ben nog steeds op zoek naar een goede (en draadloze), die er ook nog eens stylish uitziet! Zou het super vinden om deze te winnen! 😇

  Ik volg je al sinds het begin van je blog denk ik, toen ik je leerde kennen op de opleiding :) en volgens mij ook volger op alle kanalen :)

 62. Emma van Delst
  1 maart 2017 / 11:51

  Het lijkt me mega fijn om echt even te kunnen wegdromen met deze gave koptelefoon op mijn oren! X Emma

 63. Riekie Bos
  1 maart 2017 / 13:59

  wat een fijne koptelefoons in een heerlijk kleurtje!
  Ik waag graag een kansje en ben gek op muziek.
  Volgen doe ik op Facebook en op twitter.
  Hoe lang? Ik heb echt geen idee….
  Fijne dag, duim duim duim en groetjes van Riekie

 64. Angelique
  1 maart 2017 / 17:24

  Wauw! Deze koptelefoon zou ideaal zijn om op te doen terwijl ik wegdroom in mijn boeken of voor sporten is het natuurlijk ook ideaal! Er is niets zo vervelend om tijdens het hardlopen met een snoer te moeten rennen 🙄. Hoe lang volg ik je nu al? Pfff al een jaar of 2/3 denk ik zo. Via jou ben ik ook bij adorable books terecht gekomen and I love it als boekenliefhebber! Liefs

 65. 1 maart 2017 / 17:58

  UH YES PLEASE! Ik probeer het ook gewoon lekker hier, mijn reactie op Instagram heb je vast ook al voorbij zien komen. Vind deze koptelefoons zo mooi, hier wil ik mijn scriptie wel mee maken. Wordt het coderen van al die interviews toch een stuk leuker, haha ;-)

 66. Diana van Haren
  1 maart 2017 / 18:21

  Ha Tedje, ik ben fan vanaf het begin 😄 Geweldig deze actie, hoeft Otto niet naar mijn flamenco muziek te luisteren 😂 Veel succes verder!

 67. Jessica Danneels
  2 maart 2017 / 12:25

  Wat een leuke winactie!! Lijkt me super handig!
  Fingers crossed!
  Ik denk dat ik je blog ondertussen toch al een 3tal jaar volg. :-) Leuke blog ter ontspanning :-)

 68. Mieke
  2 maart 2017 / 14:44

  Wauw wat een mooie koptelefoon! Echt een hele gave kleur! Deze zou ik graag winnen zodat ik in het vliegtuig ook lekker muziek kan luisteren.
  Ik denk dat ik je blog stiekem echt al wel minsten 2 jaar volg. Ik vind het leuk om te lezen vanwege de variatie; beauty, mode, boeken, films, persoonlijk, hotspots. Elke keer weer een verrassing wat voor artikel er online staat :)

 69. 2 maart 2017 / 18:01

  Ja, dit wil ik! Ik leen nu een draadloze koptelefoon van mijn vader maar een eigen koptelefoon (die er ook nog eens heel tof uit ziet) vind ik een veel strakker plan. Ik wil graag meedoen met je winactie.

  Ik volg je via Facebook, Twitter en Bloglovin’.

 70. 2 maart 2017 / 19:59

  Alleen de kleur is al prachtig! Ik zou hem super graag winnen. Ik heb net een nieuwe buurjongen. en laten we zeggen dat hij af en toe nogal van harde muziek houdt ;) En meestal net op die momenten dat ik moet leren voor tentamens. Beetje jammer, maar goed. Met deze koptelefoon kan ik lekker naar mijn eigen muziek luisteren tijdens het leren en heb ik geen last meer van hem. Of zou ik hem eigenlijk voor hem moeten proberen te winnen zodat hij de muziek niet meer zo hard hoeft te zetten ;)
  Ik volg je blog een jaar denk ik, of misschien iets langer. Geen idee eigenlijk, wacht, ja meer dan een jaar. Want ik heb al twee Kerstmissen gezien :)
  Schande dat ik je nog niet volg op instagram, ga ik meteen doen. Fijne avond! X

 71. Marian B
  2 maart 2017 / 20:46

  Wat een mooie kleur! Een koptelefoon kan ik wel gebruiken, maak graag een kansje. Ik volg je op Bloglovin, hoe lang weet ik niet precies, ik denk ongeveer driekwart jaar.

 72. 2 maart 2017 / 22:30

  Ah die is mooi!!!! Ik doe heel graag mee, omdat mijn kabeltjes altijd sneuvelen en ik van deze headphone vast veel langer plezier kan hebben.
  Ik denk dat ik je ongeveer 1,5 tot 2 jaar volg. :)
  Ik was al volger via Bloglovin’, Facebook en Twitter en nu ook via Instagram.

 73. Lynet
  3 maart 2017 / 00:28

  Hoi Tedje,
  Heel eerlijk… Ik zag dit artikel voorbij komen maar heb toch doorgescrold. ‘Een koptelefoon, nee dat is vast niks voor mij’. Ik doe namelijk alleen mee aan winacties die ik ook écht graag zou willen.
  Tot ik vanavond Bloglovin bij zat te werken en dit artikel nogmaals tegen kwam. Een helder momentje… Hoe graag zou ik dit willen testen tijdens mijn trainingen?! Lijkt me perfect, en ook tijdens het studeren of zoals jij ook aangeeft, schoonmaken.

 74. 3 maart 2017 / 14:12

  Ik doe superrrrrrrr graag mee! Wat een toffe kleur!! <3

  Ik volg jou nu zo'n maand of 2 :)

 75. Nina Mol
  3 maart 2017 / 14:48

  Wat een gave prijs! Ik doe graag mee en volg je nu bijna een jaar of zo :-) xxx En ik geniet er nog steeds van!

 76. Lieke
  3 maart 2017 / 14:50

  Die kleur is echt Rubylicious! ;)
  Ik volg je nu al een half jaar!

 77. Myrthe
  3 maart 2017 / 15:01

  Leuk actie! Ik vind de kleur erg mooi. Is tenminste niet zo gericht op mannen :P.
  Ik heb je blog eigenlijk pas net ontdekt. Ik heb sinds een maand of drie Bloglovin’ en zo ben ik op jouw blog terecht gekomen.
  Ik volg je nu op Bloglovin’ (meermyr).
  Ik denk dat ik de headphones vooral met snoertje zou gebruiken, maar ik vind het wel handig dat het ook draadloos kan :).

 78. Peggy Palm
  3 maart 2017 / 19:21

  Die lijkt me superhandig, eindelijk zonder die rot snoertjes mijn favoriete muziek luisteren.
  Ik volg je Blog ongeveer een jaar nu op de website en FB.

 79. Sanne
  4 maart 2017 / 00:01

  Vandaag is rood.Hier heb ik wel oren naar.

 80. 4 maart 2017 / 16:13

  Waaauw die kleur is echt … perfect! Ik volg je al ongeveer 2 jaar en geniet altijd!

 81. Thomas
  4 maart 2017 / 16:21

  ik zou ze graag willen winnen, ik heb altijd koptelefoon met kabel gehad en het lijkt me wel leuk zo wireless. Ze zien er ook super mooi uit, bordeaux rood . love them ;) <3

 82. Laura
  4 maart 2017 / 17:41

  Wauw wat een super leuke winactie! Toevallig ook net sneakers gekocht in de kleur van de koptelefoon :) (matchy! haha)
  Ik moest even goed nadenken (en terug zoeken) naar hoe lang ik je al volg, maar dat is al sinds je een eigen domein hebt, 2013 dus! Grappig detail, ik las bij de grote beautyblogs ook altijd de reacties en vaak stond jij daar ook tussen. Ik vond je naam zo leuk en toen ik er een keer op klikte zag ik dat je ook een blog had :) En nu zijn we opeens 4 jaar verder en heel veel winacties verder, natuurlijk doe ik ook bij deze gewoon weer een poging want wie niet waagt…

 83. Jolijn
  4 maart 2017 / 18:22

  Wauw wat een gave koptelefoon! Ik maak graag kans (:
  Je blog volg ik inmiddels zo’n 2, 3 jaar denk ik!
  Ik volg je op facebook, instagram, twitter en bloglovin’
  xx Jolijn

 84. Anneliese de Waal
  4 maart 2017 / 20:01

  Ik doe graag mee, een prachtige koptelefoon, ik luister graag naar muziek, en zo prachtige koptelefoon gebruiken, zou geweldig zijn !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 85. Anneliese de Waal
  4 maart 2017 / 20:02

  Ik weet niet precies hoe lang ik je blog volg !!.

  Groetjes Anneliese de Waal :)

 86. Dineke Wiersema
  4 maart 2017 / 20:43

  Ik doe graag mee!

 87. elisabeth maria martina
  4 maart 2017 / 21:14

  voor een jarige kleindochter een megamooi kado in haar favoriete kleur

 88. Nadine
  4 maart 2017 / 23:49

  Mooi! Zou goed bij mijn jas passen :) ik loot graag mee!

 89. Linda Smeets
  5 maart 2017 / 02:37

  Ideaal! Even heerlijk genieten van mijn favoriete muziek zonder dat ik de rest van het gezin daarmee stoor…
  Ik doe graag mee en volgen doe ik al een behoorlijke poos via Facebook, Bloglovin en Twitter.

 90. Clau-dya
  5 maart 2017 / 11:33

  Wat een geweldige prijs en doe graag mee! Ik volg je blog denk nu zo’n 3 en half jaar met veel plezier.

 91. 5 maart 2017 / 14:00

  Ik kwam eigenlijk bij toeval terecht op jouw blog en ik vind het erg leuk, vooral kleurrijk en spontaan! Ik ga je zeker volgen op Instagram, twitter en de blog site… Ik vind het echt te gek dat je de mooie hoofdtelefoons weg mag geven aan volgers. Mijn 20 jarige zoon was in het verleden helemaal wild van Dr. Dre, maar ik ben vrij zeker dat deze koptelefoon ‘much more’ in de smaal zou vallen. Hopelijk maak ik ook een kansje, dat zou super zijn… ga zo door!

 92. Sabrina
  5 maart 2017 / 19:55

  Dat is handig! Ik doe graag mee en volg je op bl, Facebook en instagram. Op bl denk ik 2 jaar.

 93. Lies
  5 maart 2017 / 22:42

  Super leuk!! Ik doe graag mee en volg je al tijden (geen idee hoe lang ;-) ) op instagram en bloglovin!

 94. Iris
  6 maart 2017 / 01:21

  Wauw wat een leukerd! Ik ben verliefd op de kleur :-) Ik luister altijd en overal muziek. Ik heb alleen vaak dat mijn (apple) oordopjes kapot gaan.. maar met deze wireless headphone zal ik daar nooit meer last van hebben!! Ik kan al gelukkig worden van het idee alleen!

 95. Gemma
  6 maart 2017 / 09:31

  Super mooie koptelefoon!! Zullen mijn buren blij mee zijn als ik deze win ;)

 96. melissa
  6 maart 2017 / 11:08

  Wat een leuke winactie zeg. ik weet eigenlijk niet hoe lang ik je blog al volg, ik denk 2 of 3 jaar zeker. de kleur van deze koptelefoon is ook echt prachtig. ik volg via bl, fb en ig. liefs melissa

 97. Judith Traa
  6 maart 2017 / 20:34

  Wat zijn ze mooi!!! Waarschijnlijk zou Billie hem meteen willen ‘lenen’ 😂

 98. Eefje
  6 maart 2017 / 20:38

  Ik volg jou blog al sinds ik over jou heb gelezen in bn de stem. Daarna heb ik contact met jou opgenomen en een interview met jou gehad. Sinds dien ben ik een trouwe volger en lees ik alles van jou wat je upload. Super leuk dat je deze winactie hebt opgezet, en ik hoop natuurlijk dat ik win.

 99. Sanne van Gennip
  6 maart 2017 / 22:00

  Wow wireless headphones zou ik echt héél graag willen hebben voor een beetje me-time :) Ik volg je blog sinds je stage hebt gelopen bij Punt Magazine van Avans en vindt het echt supercool om te zien hoe goed dit blog het doet. Keep up the good work – and the fun!!

 100. Dineke Wiersema
  6 maart 2017 / 23:44

  Geweldige actie, ik doe graag mee! En ook nog ff op instagram.

 101. Kyara
  7 maart 2017 / 07:18

  Super gaaf! Wat een mooie koptelefoon ook!
  Ik volg je nog niet zo heel lang, ben via een vriendinnetje (Esmée) met jouw blow in aanraking gekomen toen ze mij de leuke kerst acjtergronden voor mijn gsm liet zien 😊.

 102. Kim Bakker
  7 maart 2017 / 08:17

  Wauuw! Wat een mooie koptelefoon, echte heel gaaf. Ik volg je toch denk ik al meer dan 3 jaar als ik dit zo bedenk wow haha. Ik volg je overal en ook de extra kansen. Heel veel succes allemaal, liefs Kim

 103. Manon
  7 maart 2017 / 11:22

  Onwijs leuke winactie! Een koptelefoon lijkt me ontzettend fijn en zeker deze ziet er fijn uit, en ook nog eens mega mooi. En hoe handig is het om zonder snoertje te kunnen luisteren! Ik volg je blog nu denk ik zo’n 3 jaar, ik weet het eerlijk gezegd niet eens meer haha ;) Verder volg ik je op bloglovin’ en ga ik je nu op Instagram zoeken :) Mooie foto’s heb je gemaakt trouwens!

  • Manon
   7 maart 2017 / 11:24

   Oh, ik volg je ook al tijden op FB besef ik net haha

 104. samira leh
  7 maart 2017 / 16:02

  Wauw, ik doe graag mee! volg je op Facebook!

 105. Debby
  7 maart 2017 / 17:34

  wauw wat een super toffe winactie! <3 ik heb je blog pas een tijdje geleden ontdekt via een vriendin die me vaak artikelen doorstuurde die je had geplaatst, maar ik vind je nu al helemaal geweldig! De manier hoe je schrijft, en de duidelijke uitleg. Die koptelefoon lijkt me ook superfijn, ook in zo'n prachtige. mijn oude koptelefoon is helaas kapot gegaan dus die winactie kwam al helemaal op het juiste moment.

  duim, duim , duimm ! :)

 106. Jopie
  7 maart 2017 / 20:15

  Wat een mooi ding! Ik zou ‘m heel graag winnen. Dan raak ik nooit meer in gevecht met snoertjes, en zal ik ook vaker een muziekje opzetten. Ik volgde je nog niet, maar heb je net aangeklikt op instagram.
  Veel succes met je blog!

 107. Marijke
  8 maart 2017 / 20:22

  Mooi!! En handig! Die kan ik goed gebruiken! Ik volg je sinds kort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *