Winactie #4: 2x dvd van Spy – GESLOTEN

 photo SPY_ProductionStill_4028x2692_2_FM1.jpg

Hoera! Teddlicious bestaat 4 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Vandaag heb ik weer een leuke prijs voor jullie: ik mag namelijk twee dvd’s van de hilarische film Spy weggeven. 

Waar gaat de film over?

Melissa McCarthy en Jason Statham zijn hilarisch en gewapend in deze geweldige komedie vol actie van regisseur Paul Feig (The Heat, Bridesmaids)! Susan Cooper (Melissa McCarthy) heeft een kantoorbaan bij de CIA en staat op het punt het allernieuwste en meest onwaarschijnlijke geheime wapen te worden. Wanneer haar partner (Jude Law) verdwijnt en een andere superagent (Statham) is ontmaskerd geeft Susan zichzelf op als vrijwilliger om undercover te gaan en een dealer in massavernietigingswapens op te pakken. Spy zit bomvol hilarische actie en avontuur!
Ik heb de film destijds in de bioscoop gezien en ik vond het echt een super leuke film! Helemaal leuk dus dat ik nu twee van jullie blij mag maken met de DVD! McCarthy speelt haar rol briljant. Meerdere malen heb ik hardop moeten lachen in de bioscoop. Een heleboel flauwe grappen, maar ook een aantal sterke momenten komen in de film voor. Niet alleen de hoofdrol is geweldig, ook over de bijrollen is goed nagedacht: de flirterige Italiaanse geheim agent Aldo (Peter Serafinowicz) en CIA-collega Nancy (Miranda Hart) zorgen regelmatig voor hardop gelach. Spy is absoluut het bekijken waard!
Om alvast in de stemming te komen: een aantal GIF’jes en natuurlijk de trailer van de film!

Wat moet je doen om kans te maken op een van de twee DVD’s van Spy? 

– Volg Teddlicious op Facebook.
– 
Laat een reactie achter op dit artikel met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje. Zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt.
– Laat weten met wie jij een filmavond zou organiseren om Spy te bekijken bij jou thuis!
– Laat in de comments ook achter welke stappen je ondernomen hebt om kans te maken en hoe lang je Teddlicious al volgt. Vind ik leuk om te weten!

Voor een extra kans: volg Teddlicious op TwitterBloglovinInstagram en/of Snapchat (teddlicious)! 

De winactie loopt tot 17 oktober 23.59u. Ik neem contact op met de winnaars via e-mail! Succes! 

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 10 oktober 2015 / 14:13

  Ik doe zeker mee aan deze winactie! Deze film lijkt me hilarisch! Ik zou hem zeker kijken met mijn zusjes (+broertjes) tijdens onze zusjesavonden. Eens in de zoveel tijd hebben we een zusjesavond en dan kijken we films terwijl we nagelslakken, thee drinken en allemaal lekkere hapjes eten!
  Ik denk dat ik je onderhand alanderhalf jaar volg? Moeilijk om na te gaan aangezien ik de eerste tijd niet reageerde op blogs :)

 2. Henderica
  10 oktober 2015 / 14:17

  Tof, ik doe mee. Lijkt me een briljante film. Ik zou ‘m gaan kijken met een goede vriendin van me, waarmee ik vaak een bioscoopje pak of een filmavondje heb :) Ik volg je via Bloglovin’ (een jaartje ongeveer) en Facebook.

 3. Marian
  10 oktober 2015 / 15:31

  Ik doe ook graag mee met deze winactie! Lekker op de bank met mn oudste dochters en manlief. Een dochter is kort geleden op zichzelf gaan wonen, en een zit momenteel in Malta. Leuk om een lekkere film avond te organiseren als ze weer terug is!

 4. Marian
  10 oktober 2015 / 17:26

  Een filmpje kijken altijd leuk met mijn vriendinnen! Heb er nu al zin in!

 5. Chantal
  10 oktober 2015 / 18:34

  Ik zou een filmavond met mijn allerliefste vriendin bij mij thuis organiseren met lekkere snacks en natuurlijk maskertjes, girls night alert! En ik volg je nu al zo’n 5 maanden op Facebook en Instagram (@xchantalspruijt) en ik ben nog steeds een hele grote fan van je, you go girl!

 6. Romy
  11 oktober 2015 / 00:29

  Deze film heb ik in de bioscoop gezien en hij is zó leuk! Ik zou hem graag kijken met mijn twee beste vriendinnen, die me tijdens een moeilijke tijd altijd hebben gesteund. Met zo’n film is lachen gegarandeerd!
  Ik volg je nu al een aantal maanden en hoop nog lange tijd van je leuke blogposts te mogen genieten. Ik volg je niet alleen op Facebook maar ook op Bloglovin.

 7. Riekie Bos
  11 oktober 2015 / 09:18

  Spy is een heerlijke film voor een vriendinnenfilmavondje!
  Wij zijn dan met z’n achten en hebben onwijs veel plezier.
  Ik like & share op facebook.
  duim duim duim en groetjes van Riekie

 8. Grietje
  11 oktober 2015 / 10:41

  Leuk, een winactie voor deze film. Ik zou een filmzondag samen met mijn vriend organiseren. Samen op de bank met wat lekkers erbij genieten van een hilarische film. Ik volg je nu al een poosje op instagram, facebook en bloglovin. Denk nu iets meer dan een half jaar :)

 9. 11 oktober 2015 / 10:51

  Hoi Tedje. Wat leuk dat je blog vier jaar bestaat op mijn verjaardag. Dit wist ik helemaal niet. Ik was gister jarig en ben 18 geworden. Voor dit artikel kende ik de film Spy niet, maar ik sta altijd open voor nieuwe dingen. Ik heb de trailer gekeken en al een aantal keren inwendig gelachen. Wat een geweldig mens is die Susan Cooper! Ik vind het ook gaaf dat de hoofdrol eens word gespeeld door een vrouw met een maatje meer en niet door een modelachtige actrice. In de film zet deze actrice een zeer sterke persoonlijkheid neer met een goed achtergrond verhaal. Toen ze vertelde over die broodtrommel voelde ik iets van medelijden.. Dat is zo sneu, maar ze ontwikkelt zichzelf zo goed tot een sterk persoon. Iemand die ze van binnen waarschijnlijk altijd al was.

  Teddlicious volg ik nu denk ik ongeveer een jaar. Ik kijk niet iedere dag op je blog maar zeker wel één tot drie keer per week. Ik vind het leuke aan Teddlicious dat je blogt over een aantal onderwerpen waar zoveel blogs over zijn maar dat je toch zo heerlijk jezelf bent. Door de manier waarop je schrijft voel ik soms herkenning en krijg ik het gevoel dat ik je een beetje ken. Teddlicious staat in mijn top drie van leukste blogs, daar kun je van op aan. Geniet ervan dat Teddlicious zo lang al bestaat. Het is waarschijnlijk een beetje gaan voelen als je kindje, dat heb ik nu al met mijn blog (die bestaat anderhalf jaar). Ik ga nog even door met het vieren van mijn verjaardag. Succes met het kiezen van de twee winnaars.

  Liefs,
  Marianne

 10. 11 oktober 2015 / 10:53

  Ohh ik ben in mijn enthousiaste reactie helemaal vergeten te zeggen met wie ik de film wil kijken. Oops.. Overnieuw.

  “Hoi Tedje. Wat leuk dat je blog vier jaar bestaat op mijn verjaardag. Dit wist ik helemaal niet. Ik was gister jarig en ben 18 geworden. Voor dit artikel kende ik de film Spy niet, maar ik sta altijd open voor nieuwe dingen. Ik heb de trailer gekeken en al een aantal keren inwendig gelachen. Wat een geweldig mens is die Susan Cooper! Ik vind het ook gaaf dat de hoofdrol eens word gespeeld door een vrouw met een maatje meer en niet door een modelachtige actrice. In de film zet deze actrice een zeer sterke persoonlijkheid neer met een goed achtergrond verhaal. Toen ze vertelde over die broodtrommel voelde ik iets van medelijden.. Dat is zo sneu, maar ze ontwikkelt zichzelf zo goed tot een sterk persoon. Iemand die ze van binnen waarschijnlijk altijd al was.

  Teddlicious volg ik nu denk ik ongeveer een jaar. Ik kijk niet iedere dag op je blog maar zeker wel één tot drie keer per week. Ik vind het leuke aan Teddlicious dat je blogt over een aantal onderwerpen waar zoveel blogs over zijn maar dat je toch zo heerlijk jezelf bent. Door de manier waarop je schrijft voel ik soms herkenning en krijg ik het gevoel dat ik je een beetje ken. Teddlicious staat in mijn top drie van leukste blogs, daar kun je van op aan. Geniet ervan dat Teddlicious zo lang al bestaat. Het is waarschijnlijk een beetje gaan voelen als je kindje, dat heb ik nu al met mijn blog (die bestaat anderhalf jaar). Ik ga nog even door met het vieren van mijn verjaardag. Succes met het kiezen van de twee winnaars.

  Ik zou de film graag kijken met mijn ouders, ik denk dat zij zo’n grappige film erg kunnen waarderen. Ook zou ik hem daarna nog overnieuw kijken met een paar vriendinnen van me die dit genre ook erg leuk vinden. Kunnen we samen lachen. Dat lijkt me erg gezellig.

  Liefs,
  Marianne

 11. 11 oktober 2015 / 11:11

  Oh deze wil ik eigenlijk nog wel zien, volgens mij is ‘ie heel leuk! Ik zou ‘m kijken met m’n zus denk ik, wel zo gezellig. Ik volg je overal geloof ik (behalve op Snapchat) en ik volg je echt al een jaar of, euh, drie?

 12. 11 oktober 2015 / 12:44

  Wat een leuke winactie! Ik wilde de film graag samen met mijn vriend kijken.. maar meneer heeft ‘m gezellig in zijn eentje zitten kijken. Mijn zus woont sinds een maandje niet meer in het ouderlijke huis en deze film lijkt mij heerlijk om samen met haar in haar eigen huisje te kijken: kopje thee, iets lekkers erbij en deze leuke film, dat moet wel goed komen!. Ik heb werkelijk geen idee hoe lang ik jouw blog al volg, maar ik weet je te vinden via bloglovin en facebook.

 13. Grete Karina
  11 oktober 2015 / 12:47

  Die film Spy lijkt me heerlijk hilarisch om samen met dochterlief en mijn 2 beste vriendinnen samen thuis te kijken!
  Ik like je op FB en volg op Bloglovin en twitter. Ik heb werkelijk geen idee hoe lang ik al volg….

 14. Raaf Rou
  11 oktober 2015 / 13:39

  Ik zou deze film heel graag willen kijken met mijn hubbie! Spy lijkt mij zo grappig. En ik volg je sinds vandaag op FB en Bloglovin.

 15. 11 oktober 2015 / 14:34

  Ik zou mijn beste vriendinnen uitnodigen en er een hilarische meidenavond van maken met lekker veel popcorn en chocolade :)

 16. Loes Hoekstra
  11 oktober 2015 / 14:59

  ik doe graag mee

 17. Anita te Gussinklo
  11 oktober 2015 / 16:27

  Ik denk dat mijn zus dit ook wel een hele leuke film vind.
  Verder volg ik je op Bloglovin,Facebook & Twitter.

 18. Anna
  11 oktober 2015 / 17:26

  Een filmavond met mijn vriendinnen,wijn en chocola Altijd gezellig!

 19. Anna Wienen
  11 oktober 2015 / 19:59

  Leuke winactie..! Lijkt me een grappige film.. En al helemaalxmet Jason Statham in zo een grappige rol.. Ik zou een filmavond met een vriendin organiseren die Jason Statham ook heel leuk vind.. Ik volg je pas sinds een paar weken eigenlijk..

 20. Jolijn
  12 oktober 2015 / 12:21

  Leuke actie, ik doe graag mee (:
  Een film avond zou ik natuurlijk organiseren met vriendinnen.
  Ik volg je ook op bloglovin, instagram en twitter.
  Op bloglovin’ volg ik je al ongeveer een jaar.
  Liefs, Jolijn

 21. Bets
  12 oktober 2015 / 21:25

  Gefeliciteerd met het 4 jarige bestaan, op naar nog vele mooie succes volle jaren. Ik doe heel graag mee om kans te maken. Ik volg je op facebook en twitter.

 22. 16 oktober 2015 / 13:25

  Dat lijkt me nou echt een geweldige film!! Zou hem samen met mijn moeder willen zien die tevens mijn beste vriendin is. Ze is chronisch ziek en kan dus weinig leuke dingen doen. Maar een filmavondje is geen probleem & ik zou haar zo graag weer eens zien lachen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *