Winactie #4: 3 x Oscar & Babette Homemade Apple Pie kaars – GESLOTEN

 photo IMG_3472a.jpg

Hoera! Teddlicious.nl bestaat 3 jaar en dat moet gevierd worden! Vandaag geef ik drie keer mijn lievelings geurkaars weg van het merk Oscar & Babette. Benieuwd hoe je kans maakt? Lees dan gauw verder! 

Ik mag vandaag dus 3 x de geurkaars Homemade Apple Pie van Oscar & Babette verloten. Ik heb al heel wat van deze geurkaarsen opgebrand, zo lekker! Helemaal nu het herfst is en we weer verplichte avondjes op de bank moeten houden met een kop thee en een film.

De geurkaars heeft ongeveer 15 branduren en o boy, wat ruikt ‘ie lekker! Je hoeft hem maar heel even aan te steken en de hele kamer ruikt al lekker naar appel en kaneel.

Huh, Oscar&Babette? 
Wat is dat eigenlijk? Oscar & Babette is een merk van Nederlandse bodem. Eigenaren Mirna en André van Donselaar noemden hun merk naar hun twee ruwharige teckels: Oscar en Babette. Hoe leuk is dat? Als je hun Instagram account volgt, krijg je dagelijks updates van deze twee schattige hondjes.

 photo IMG_3467a.jpg

Wat moet je doen om kans te maken op een van de drie kaarsen van Oscar&Babette ter waarde van €7,95? 
– Laat een comment achter met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje. Zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt.
– Vermeld in de comments wat jij zo leuk vindt aan de herfst.
– Volg Oscar & Babette op Instagram en/of op Twitter.

Verder zou ik het leuk vinden als je me volgt op TwitterBloglovin, Instagram en Facebook maar dat is niet verplicht!

De winactie loopt tot 13 oktober 23.59u. Ik neem contact op met de winnaar via e-mail! Succes! 

Volg:
Delen:

56 Reacties

 1. Jeanne
  7 oktober 2014 / 08:03

  Lijkt mij lekker ruiken appel en kaneel net als appeltaart,
  Dus zou hem graag winnen ook in de winter ruikt hij lekker!!

 2. 7 oktober 2014 / 09:23

  Die kaars lijkt me zo lekker! Wat ik leuk vind aan de herfst?
  Op de bank lekker films kijken met een kop thee of warme chocolade melk. Terwijl de regen tegen de ramen tikt.
  Of buiten lopen en genieten van de natuur wat zo anders is dan in de zomer. Heerlijk!

 3. Jyoti Baldew
  7 oktober 2014 / 10:00

  Leuke winactie! Ik houd van lekkere geurkaarsen! Wat ik zo leuk vind in de herfst zijn de mooie herfstkleuren, wat me het gevoel geeft om tijd met mijn familie door te brengen, of een lekker boek te lezen op de bank met een kop chocolademelk! (ik heb helaas geen instagram of twitter, ik hoop dat ik toch kan meedoen) -Jyoti

 4. Mandy
  7 oktober 2014 / 10:03

  Ik doe mee! Ik vind herfst altijd erg gezellig, het wordt weer kaarsjestijd, Halloween, warme chocolademelk.

 5. 7 oktober 2014 / 10:36

  Ik ben gek op kaarsjes, dekentjes, thee, warme chocolademelk, kruidnootjes, herfst wandelingen met mijn vriend of met mijn papa, aftellen naar sinterklaas en kerst, en shoppen voor de herfst / winter en die nieuwe kleding dragen. Love it! ik doe dus heel graag mee en ik volg je overal!

 6. Esther Potters
  7 oktober 2014 / 11:49

  Herfst!
  Vallende blaadjes van de bomen, boswandelingen,
  paddenstoelen, ik maak er altijd de mooiste foto’s van.
  Het binnen gezellig maken met kaarsjes en lekkere
  warme chocolademelk!

 7. Grete
  7 oktober 2014 / 12:09

  Ik volg Oscar&Babette en jou allebei op twitter, daar heet ik @Zeemeervrouw.

  Ik hou van de herfst, omdat de natuur dan zo mooi is. Gekleurde bladeren, kastanjes, eikels, paddenstoelen, storm en regen. En daarna is het extra gezellig binnen. Vroeg donker, kaarsjes en open haard aan, pompoensoep, puree maken van de verzamelde tamme kastanjes en noem maar op.

 8. Marit
  7 oktober 2014 / 12:10

  Lijkt me heerlijk.!
  Ik vind de herfst knus,vroeg donker,gordijnen dicht, kaarsjes aan
  dekentje op de bank,kopje thee.

 9. Ilse prins
  7 oktober 2014 / 14:31

  Leuk zeg!!! Wat ik zeker NIET leuk vind aan de herfst zijn die regenachtige en winderige dagen zoals vandaag.. Brrrrr.. Wat ik wel leuk vind aan de herfst is dat de kaarsjes weer lekker optijd aan kunnen, het savonds weer wat eerder donker is en we dus eerder op de bank kunnen ploffen haha.. In de zomer is er altijd nog wel weer een klusje buiten te doen, en nu is het donker dus dan kan het uitgesteld worden tot de volgende dag hihi.. Ik ken deze kaarsjes niet, maar ze zien er erg leuk uit! ben benieuwd hoe ze ruiken…
  Enne natuurlijk volg ik je op bloglovin, en ben je ook gaan volgen op twitter!
  Groetjes ilse

 10. Anita te Gussinklo
  7 oktober 2014 / 14:57

  Wat ik leuk vind aan de herfst is het knusse van de avonden.
  Het word sneller donker en we steken een gezellig kaarsje aan.
  Helemaal genieten vind ik het als er zo’n gure wind staat en het regent, maar dat ik dan lekker warm en knus binnen zit.
  Ook geniet ik van de kleuren van de natuur die de herfst ons brengt.
  Ik volg Oscar & Babette op Twitter en jouw via Bloglovin,Facebook & Twitter

 11. 7 oktober 2014 / 15:23

  Hij lijkt me heerlijk ruiken, ik ben gek op appeltaart! Wat ik vooral fijn vind aan de herfst is de gezellige sfeer die er weer aan zit te komen, kaarsjes, truien, laarzen, lichtjes enz. Ik doe graag mee aan je winactie en heb alle stappen gevolgd :)

 12. 7 oktober 2014 / 16:10

  Wat ik zo leuk vind aan de herfst? Dat je nu al lekker vroeg de (geur) kaarsjes aan kunt doen omdat het weer snel donker wordt buiten! Leuke en toffe winactie Tedje! :D Ik volg Oscar & Babette op zowel Twitter als Instagram! Liefs!

 13. sigrid b
  7 oktober 2014 / 16:21

  Gefeliciteerd!! Ik doe graag mee, wat ik leuk vind aan de herfst is dat het buiten zo mooi wordt door alle bomen.
  Ik volg jou op twitter en facebook.
  Ik heb oscar en babette gevolgd op instagram.

 14. 7 oktober 2014 / 17:33

  Wat een heerlijke winactie.
  En daarom:
  Herfst is alleen al om de heerlijke winacties geweldig, de warme kleding, de mooie sjaals, de kaarsen in de meest heerlijke geuren, je hond naast je die je soms lekker onderdekt met een dekentje, de heerlijke thee en speculaas, de zelf gebakken marmercake van je moeder of welke cake dan ook en de verwarming lekker wat hoger en fijne tv programma’s.
  Herfst kan, mits je het positief bekijkt, echt heerlijk zijn.

 15. ling
  7 oktober 2014 / 19:07

  Aahh leuke win actie! Ik ben namelijk echt gek op geurkaarsen! Het leuke wat ik aan herfst vind is eigenlijk de kou en dat het snel donker wordt waardoor een kaars super cozy is haha! Ik doe mee :)

 16. Marike
  7 oktober 2014 / 19:33

  Awesome, ik doe mee :)
  Ik heb Oscar & Babette gevolgd op twitter! (xmarikeo)

 17. 7 oktober 2014 / 20:14

  Liters thee, geurkaarsen en weer onder je dekentje op de bank….heerlijk dat is herfst voor mij. Ik volg Oscar & babette nu via instagram en doe graag mee aan de win aktie!

 18. 7 oktober 2014 / 20:34

  Leuk al die winacties! Ik doe mee en heb ze gevolgd.

 19. 7 oktober 2014 / 20:37

  awesome ik doe mee :D ik heb alle stappen gedaan, ook de extra’s!

 20. Jolanda
  7 oktober 2014 / 21:25

  De herfst is leuk omdat je dan lekker naar buiten kunt! Genieten van het stormachtige weer en daarna weer lekker naar binnen en warm en droog worden. Ik houd ervan!

 21. cheyenne jansen
  7 oktober 2014 / 21:34

  Wat leuk ik doe graag mee. Ik hou van de herst omdat ik mijn laarsjes weer uit de kast kan halen en de heerlijke pyjama’s ook gebiet ik graag van lekker koffie of chocomel met slagroom . Ook kaarsen horen erbij ik heb er elke dag wel eentje branden. Ik vibd dat erg gezellig in huis.

  Ik volg je op alle kanalen en de rest heb ik ook gedaan onder mijn naam cheyenne jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne Jansen

 22. Nina
  8 oktober 2014 / 12:29

  Ik doe graag mee: herfst staat voor mij als: * gezelligheid * warmte * home!

 23. Nina
  8 oktober 2014 / 12:29

  Ik doe graag mee: herfst staat voor mij als: * gezelligheid * warmte * home!

 24. Maria
  8 oktober 2014 / 13:04

  Warme kleren aan en dan lekker naar buiten een frisse neus halen.

 25. Wendy
  8 oktober 2014 / 13:33

  Ik doe graag mee! Ik kan altijd wel genieten van de herfst. Prachtige kleuren in het bos, super veel kastanjes en eikels.. en na een wandeling knus op de bank met een kopje thee en kaneel/appel/kruiden kaarsen! HeerlijK!

 26. 8 oktober 2014 / 14:13

  Ik vind zo veel mooi aan de herfst.. De kleuren en de geuren die vanuit de natuur komen.. Heerlijke geur/kaarsen in huis.. de stoofpotjes die ik dan sneller maak of stamppot.. De winkels die er ineens sfeervoller uitzien.. met de kids kastanjes en bladeren zoeken.. Herfst is gewoon een heeerlijke jaargetijde..

  Op 1 of andere manier lukt het mij niet om je te volgen op bloglovin, ik zie namelijk je berichten niet..

  op de rest volg ik je onder de naam (annelies van der Velde) twitter (lisea1977) instagram van mijn dochter die ik vaak bekijk ;) (Brigitte van der velde)

  Bedankt voor het meedoen..

 27. Gerard
  8 oktober 2014 / 14:51

  Vandaag weer voor het eerst warme chocolademelk gemaakt. Dat is vooral wat ik mooi vind aan de herfst; de huiselijkheid! Het liefst natuurlijk met een punt zelfgemaakte appeltaart echter heeft de oven er de brui aan gegeven dus dat zit er voorlopig even niet in. Maar er is een alternatief: een Homemade Apple Pie van Oscar & Babette!

 28. 8 oktober 2014 / 14:55

  Voor mij is het lekkerste aan de herfst het wegkruipen op de bank, met een dekentje en een warme drank. Heeerlijk.

 29. Jeanne
  8 oktober 2014 / 17:13

  Lekkere kaars!!!
  Ik hou van de herfst, de knusheid binnen, de stilte, de verwarmende gerechten, chocolademelk, pompoenpastei ed

 30. Ryanne
  8 oktober 2014 / 17:16

  lijkt me echt heerlijk!!
  zou hem graag willen winnen! :D

 31. Mirremeid
  8 oktober 2014 / 17:26

  Een heerlijke boswandeling maken met de kinderen. Mooie bladeren, kastanjes, eikels en dennenappels verzamelen en er thuis een mooi herfststuk van maken. Daarna heerlijk genieten van een kop warme chocomel bij de open haard en van de geur van appeltaart!

 32. van erum maria louisa
  8 oktober 2014 / 19:28

  ik doe heel graag mee ,voor achteraf de knusse avonden

 33. Laura
  8 oktober 2014 / 19:45

  Super leuk joh! Lijkt mij een heerlijke geur, homemade apple pie :) Ik volg Oscar & Babette op Twitter en Instagram en ik volg jou ook overal ;) Liefs x

 34. Jolanda
  8 oktober 2014 / 21:15

  Herfst is al zo sober dus dan maar een kaarsje aan en dan ook nog met een lekker geur dat is toch vet cool top

 35. diana van os
  9 oktober 2014 / 05:55

  ik vind de herfst prachtig al die mooie kleuren buiten heerlijk!
  Ik volg Oscar & Babette op Twitter wesleyke7 en Instagram dientjuh1979

 36. Anne prikken
  9 oktober 2014 / 09:41

  Het lijkt mij heerlijk! Ik hou van de kleuren en warmte binnen!
  Ik heb de stappen gevolgd! En volg jou op instagram!
  anneprikken@hotmail.com
  Xx

 37. melissa
  9 oktober 2014 / 10:00

  Superleuke actie. Ik doe graag mee. Ik volg beide Instagram pagina’s (melissamaas1984) en jou verder via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) en FB (melissa.vanstipdonkmaas) en heb waar mogelijk het bericht geliked. Wat ik leuk vind aan de herfst zijn de boswandelingen met mijn 2 kleine kids; mooie bladeren en kastanjes verzamelen en thuis een herfststukje maken onder het genot van een warme kop chocomel met slagroom en speculaas! Gr. Melissa

 38. Yvonne Trenning
  9 oktober 2014 / 10:14

  Spinnewebben maken met kastanjes en kleurige wol, de geur van ochtenddauw en mist, reeën die ineens tevoorschijn komen bij ons achter het huis, eekhoorns in de bomen die af en toe een nootje laten vallen…..of gooiden ze echt? Fel oranje lampionplantjes, die volgens mijn dochter en mijzelf door kabouters gebruikt worden om ’s avonds de weg naar huis te vinden. Appels en peren oogsten van de de fruitboompjes in de tuin om daarmee samen heerlijke jam, taart en gelei te maken. Aan het einde van de middag de kaarsjes in huis aansteken, gewoon omdat het weer kan. En zo kan ik nog regels en regels volschrijven met waarom de herfst in Nederland zo geweldig en heerlijk is.

 39. Rene
  9 oktober 2014 / 11:09

  De herfst is mijn favoriete seizoen. Het is lekker winderig, regenachtig en de wereld is versiert met de mooiste tinten oranje en bruin.

 40. Madieke
  9 oktober 2014 / 14:05

  Heerlijk lijkt me dat om zo’n lekkere geurkaars in huis te hebben

 41. Aniek
  9 oktober 2014 / 17:26

  Leuke actie, ik doe mee.

 42. Sandra(hpw)
  9 oktober 2014 / 20:34

  Wat ik leuk vind aan de herfst is het overgaan van het ene seizoen naar het andere.
  Het is een soort van tussenseizoen, van de (meestal) warme zomer, met lekkere temperaturen en groene natuur.. naar de koude, witte winter… met daar tussen in dus de herfst.
  Het seizoen van de vallende, van kleur wisselende bladeren, het steeds lager worden van de temperatuur..
  Van het vrije, buiten leven naar het knusse, warmere binnen.

  Zo heeft elk seizoen z’n moois, z’n charmes!

 43. Roos
  9 oktober 2014 / 21:33

  Lijkt me heerlijk! Ik vind het mooiste en leukste van de herfst alle prachtige bladeren en kastanjes die van de bomen vallen.

 44. Denise vN
  10 oktober 2014 / 01:03

  Ik vind het doosje er erg leuk uitzien. Het leuke aan de herfst vind ik dat de bladeren aan de bomen zo mooi verkleuren en dat bij ons in de stad de ‘kerst’ verlichting weer wordt opgehangen want dat geeft ’s avonds altijd zo’n leuk/knus gevoel.

 45. Judith Veldhuizen
  10 oktober 2014 / 18:53

  Wat lijkt me dat heerlijk zo’n kaars! Het favoriete van de herfst is voor mij om eerst een boswandeling te maken met mijn 2 honden, tussen de bladeren en de paddestoelen. Om daarna lekker op de bank te kruipen, kopje thee.. kaarsen aan en een spannend boek te lezen. Heerlijk! Voor mij de echte herfstbelevenis!

 46. Anita
  11 oktober 2014 / 00:05

  Ik hou zo van die heerlijke herfst geuren en kleurenpracht van alle bladeren. En natuurlijk vind ik het heerlijk om tussen die ritselende bladeren te lopen in het bos en dan thuis lekker warm worden met warme chocomelk met slagroom

 47. Noortje
  11 oktober 2014 / 10:55

  Heerlijk, mijn huis gevuld met herfstgeuren!

 48. 11 oktober 2014 / 15:49

  Leuk! Ik doe graag mee! Ik houd van de herfst vanwege alle prachtige kleuren die de bladeren krijgen, heerlijke herfstwandelingen maken door een kleurrijk bos en erna een lekkere kop thee. Ik volg O&B al op twitter :)

 49. Marije
  12 oktober 2014 / 08:40

  Ik hou van geurkaarsen dus ik doe zeker mee!

  Wat ik zo leuk vind aan de herfsf..
  Thee drinken uit een grote blondmok, warme chocolademelk met slagroom, onder een dekentje films en series kijken, winterjas en laarzen die weer aankunnen, gekleurde bladeren die van de bomen vallen, knuffelen met een spinnende kat, geurkaarsjes branden, lekkere warme vesten en truien aan, jarig zijn op de dag van de herfst, appeltaart eten, & lekker binnen blijven tijdens een echte herfststorm!

 50. Karlijn
  12 oktober 2014 / 19:20

  Ik sla deze even over, denk dat ik dan als maar zin heb in appeltaart (niet zo goed voor de lijn haha;) )

 51. Linda
  12 oktober 2014 / 20:31

  Ik ben dol op geurkaarsen… Zou deze heel graag willen uitproberen!! Lekker die herfstgeurtjes in huis!!

 52. Esmée
  13 oktober 2014 / 16:33

  Hé, dit is ook leuk (en lekker) (en handig voor op die stinkkamer van mijn broer)
  hihi ik wil em ook wel winnen!
  Ik volg O&B op instagram!
  XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *