Winactie #4: Sleek make-up pakket van Enchantra.eu – GESLOTEN

Winactie #4: Sleek make-up pakket van Enchantra.eu – GESLOTEN

De winacties ter ere van Teddlicious haar één jarige bestaan blijven maar komen! En we zijn nog niet klaar hoor :-) Vandaag mag ik een prachtig Sleek make-up pakket weggeven van de beautywebshop Enchantra. Wil jij kansmaken op dit prachtige pakket? Kijk dan snel wat je moet doen! 

Wat zit er in het pakket? 

Sleek Storm Palette
Zoals jullie misschien weten, ben ik zelf in het bezit van dit prachtige palette. Je kunt heel veel kanten uit met dit palette. Je kunt er een luchtige look voor overdag mee maken, maar je kunt ook kiezen voor een party look voor ’s avonds!
Sleek Blush in Rose Gold
Dit is een van de best verkochte blushes van Sleek. En ik heb hem zelf ook! Dit is de mooiste blush in mijn stash. Hij geeft een prachtige glow over je gezicht door de subtiele glittertjes. En tsja, de kleur… Die is gewoon prachtig!
Sleek Pout Paint in Pinkini
‘Een pure kleur in een tube’. Het pigment dat uit dit tubetje komt is echt fantastisch!

Loop jij helemaal warm voor deze producten? Doe dan gauw mee! Wie niet waagt, wie niet wint! 

Wat moet je doen? (Verplicht!) 
– Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres (in het daarvoor bestemde vakje) zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. Ik zou het leuk vinden als je in de reactie zou achterlaten waarom juist JIJ deze prachtige make-up set van Sleek verdient.
– Volg Teddlicious en Enchantra op Twitter en tweet het volgende
RT @teddlicious viert feest! Maak kans op een prachtig Sleek pakket van @enchantra voor meer info: www.teddlicious.nl

Wat mag je doen? (Extra kans)
– Volg Teddlicious op Bloglovin‘ en like dit bericht (+1)
– Like Teddlicious en Enchantra op Facebook (+1)
– 
Like en share deze foto op Facebook met je vrienden! (+1)

Laat in de comments weten welke stappen jij allemaal hebt gedaan! Anders kan ik je ‘inzending’ helaas niet goedkeuren! 

De winactie loopt tot 21 september 23.59. De drie winnaressen kies ik via random.org en zij krijgen vanzelf bericht! Succes!

Volg:

50 Reacties

 1. 14 september 2012 / 06:51

  Leuk, ik doe mee! Kan zeer zeker wel een nieuwe blush gebruiken, helemaal nu de herfst weer in aantocht is. Het palette zit vol met mooie kleuren, heel erg leuk! En naar die tube ben ik erg benieuwd. Leuke winactie! Ik heb de stappen doorlopen (en volgde je al)!

 2. 14 september 2012 / 07:44

  Ik wil graag dit pakket winnen omdat ik heel graag het sleek palette in storm wil hebben. Ik wou het eens bestellen bij een webshop maar toen was het ineens uitverkocht en kon de persoon niet zo heel snel aan een nieuwe lading komen. Daardoor heb ik dus geen Sleek Storm palette kunnen bemachtigen en dat vind ik nog steeds zeer jammer. Ook de blush en pout paint lijken mij heel fijn, de pout paint vooral voor zijn mooie pigmentatie.

  Ik heb alles gedaan , zowel wat moest als wat mocht

 3. 14 september 2012 / 07:52

  Wauw, wat geweldig dat je dit weggeeft! Waarom ik wil winnen? Nou, simpel! Het Sleek Storm palette bestaat uit wat rustigere kleuren. Ik heb thuis alleen maar knalkleuren. Dit jaar ben ik leidinggevende en de make-up mag niet overdreven zijn, dus daar zou het palette voor mij van pas komen! En een blush draag ik nooit, maar wil het wel eens proberen ;) Wat de pout polish betreft, die is gewoon te gek!
  Ik volg en like op bloglovin en volg jou en Enchantra op twitter en heb geretweet: https://twitter.com/Younaxx/status/246485652739334145
  Ook like ik jou FB pagina, en die van Enchantra natuurlijk ook :)

 4. Essie
  14 september 2012 / 09:20

  Mooie winactie. Ik heb helaas geen twitter,maar hoop toch een kans te maken.

 5. Fragrances
  14 september 2012 / 09:52

  Oh my, dit is je beste winactie tot nu toe! Ik heb nooit wat van Sleek uitgeprobeerd dus ik waag hier maar een kansje ;-)
  Alle drie de producten lijken me superfijn, maar ik wil vooral de Sleek Blush, aangezien iedereen er zo lovend over is en ik heb nog niet de ‘perfecte’ blush voor mij gevonden. Zo’n prachtige palette en de Pount Paint zijn natuurlijk ook altijd van harte welkom hihi.

  Ik volg Teddlicious via Twitter, Facebook, Bloglovin.
  Ik heb het berichtje getweet.
  Ik heb het op Facebook geliked en geshared. (wat een werkwoorden zeg!)
  And last but not least, ik volg Enchantra via Facebook en Twitter.

 6. anita roelfsema
  14 september 2012 / 10:17

  heb alle stappen ondernomen natuurlijk voor deze te gekke actie!

 7. 14 september 2012 / 10:38

  Oooh leuke actie! Ik zou heel graag willen winnen :) Ik ben een echte Sleek addict en kan wel een nieuw setje gebruiken en het Storm Palette zou prachtig bij de aankomende herfst passen! Ik ga meteen door naar de twitter!

 8. 14 september 2012 / 11:43

  Hey meid, wat een super leuke winactie. Dit is echt een winactie die helemaal bij mij past, ik ben sinds kort helemaal gek van Sleek. De palettes zijn echt van geweldige kwaliteit. Tot nu toe heb ik twee palettes in m’n bezit (oh so special en monaco). Ik ben wel heel erg benieuwd naar de pout paint, schijnt inderdaad heel gepigmenteerd te zijn :D

  Ik volg je op Bloglovin’ en heb je berichtje geliked. Ook volg ik jou en Enchantra via Twitter & heb ik het getweet :)
  Ik vind jou en Enchantra ook leuk via Facebook!

  Liefs,
  Joyce.

 9. 14 september 2012 / 12:40

  Wat een super leuke actie!! Ik doe graag mee omdat ik op moment heel erg aan het ‘oefenen’ ben met make-up. En dan vooral met oogschaduw! Heb volgens mij een fase overgeslagen in m’n pubertijd ofzo ;-) Merk dat ik het heel erg leuk vind om met meerdere kleuren te werken. En bij dit pallete van Sleek is dat goed mogelijk! Het zijn erg mooie kleuren die ik graag zou willen proberen.

  Ik heb een tweet de wereld in gestuurd: https://twitter.com/luana_demelza/status/246557684592173059
  Ik volg op Twitter, like op Facebook en volg op Bloglovin.
  Ook Enchantra volg ik op Twitter en like ik op Facebook.
  En ik heb de foto op Facebook geliked & geshared.

  En nu ga ik heel hard duimen, want het lijkt me echt ontzettend gaaf als ik deze kleuren kan toevoegen aan mijn nog minimale kleurenverzameling ♥

  Liefs,
  Luana

 10. 14 september 2012 / 12:55

  Leuke winactie. Ik waag het.
  De reden dat ik dit prachtig Sleek pakket zou willen verdienen is omdat ik nog weinig tot geen nude/donkere (rustige) kleuren oogschaduw heb. Ik zou dit wel willen om meer rustigere looks te kunnnen creeëren. Het Storm palette van Sleek heeft kleuren waarvan ik denk dat deze bij mijn donkere huid aan de natuurlijke kant zullen vallen. Verder bevat het pakket een blush die ik graag zou willen proberen. Ik heb helaas nog geen goede blush =( en de Pout Paint lijkt mij heel mooi (pigmentatie).
  Love,

 11. Veerle
  14 september 2012 / 13:36

  Leuke actie! Ik heb alle stappen gedaan om dit geweldige pakket te winnen. Nu maar duimen :)

 12. 14 september 2012 / 14:46

  Omdat ik al 2 producten heb uit deze actie laat ik hem aan mij voorbij gaan, het zijn echt super producten! Leuke winactie heb je meis!

  • Tedje
   Auteur
   14 september 2012 / 19:28

   Jammer! Doe je al mee aan de andere twee winacties? Misschien zit er daar wat voor jou bij. En: er komen nog meer winacties aan, dat kan ik je alvast vertellen!

 13. Dala Luz
  14 september 2012 / 16:02

  Pracht pakket! Ook ik heb het palette en de blush al en kan ze zeker aanraden aan iedereen!

 14. Willemijn
  14 september 2012 / 16:32

  Super leuke winactie!!
  Ik doe heel graag mee!
  Ik zou dit heel graag willen winnen omdat ik nog niks van sleek heb, ik heb sowieso heel weinig oogschaduws.
  en die blush lijkt me ook heel mooi! voor in de herfst ook.
  ik heb dit bericht geliked en volg je ook op bloglovin.
  ik heb je tweet getweet en ik volg jou en enchantra.
  ik heb ook je facebook geliked en ik heb de foto gedeeld op facebook!

  liefs, xx

 15. Chaja
  14 september 2012 / 18:39

  WOW tof pakketje, ik doe mee !
  – Ik volg jou en Enchantra op Twitter en heb de zin getweet
  – Ik vind dat ik dit pakketje verdien omdat ik al bijna een jaar lang een trouwe volger ben :)
  – Ik volg je op Bloglovin’ en like dit bericht
  – Ik like Teddlicious en Enchantra op Facebook
  – Ik heb de actie op Facebook gedeeld

  Liefs,
  Chaja

 16. 14 september 2012 / 18:47

  Ik heb zelf het storm palette al… mmm is het dan eerlijk om mee te doen? Misschien is het leuk als iemand wint die hem nog niet heeft ? :) Tedje wel een onwijssssssssss leuk actie. Ik hoop de volgende keer op een ander palette haha! Kus!

  • Tedje
   Auteur
   14 september 2012 / 19:28

   ooooh jammer zeg! Dankjewel! Doe je al wel met de andere winacties mee? Misschien zitten er daar leuke dingen voor je bij :-) X

 17. 14 september 2012 / 19:30

  Super! Ik heb zelf al 1 palette in mijn bezit (sunset) maar die blush.. Ooh die blush.. Eigenlijk is alles uit het pakket supeeer!! Ik verjaar 16 september, dus ik vier het een beetje met je mee, haha!
  Ik volgde jullie beide al op twitter en facebook, ga straks even tweeten!
  Bericht is geliked op bloglovin. Waarom ik deze set verdien? Euhh ik verjaar en het is wel heel leuk om een cadeautje van jou te krijgen, hihi! En ik ben juist begonnen aan een Bio-Estethiek opleiding, en heb hiervoor nog 2 palettes nodig met natuurlijke kleuren. Nou, dit is een mooi begin! Gefeliciteerd Tedje! Xoxo

 18. Esmee
  14 september 2012 / 19:40

  Hoi Ted!
  Wat leuk al die winacties ik ben helemaal enthousiast, en ik wil dit graag winnen omdat ik zie hoe mooi het jou altijd staat!!
  Maar dan wil ik wel dat jij mij gaat opmaken:D dikkekusssss

 19. 14 september 2012 / 20:26

  Superleuke winactie, ik doe zeker mee :D
  – Ik wil dit winnen omdat ik graag meer van Sleek wil hebben omdat het volgens mij zo’n fijn merk is ,het staat mij zeker wel aan.
  – Ik volg jou en Enchantra via twitter en heb het getweet : https://twitter.com/MyLoveBlogLife/status/246675576881041408
  – Ik volg je op bloglovin en heb het geliked.
  – Ik like jou en enchantra op facebook :D
  Veel liefs,Jana.x

 20. Akkelien
  14 september 2012 / 20:51

  Ik volg jullie en Enchantra op twitter (TulipsinApril), heb de blogpost op Bloglovin’ geliked en ik volg jullie en als laatste volg ik zowel jullie als Enchantra op Facebook!

  Dit Sleek pakket zou ik dolgraag willen winnen, omdat ik echt helemaal gek ben op het merk. Prachtige palettes en lipkleuren dus kom maar op!

 21. amber
  14 september 2012 / 22:30

  hoi,

  waarom ik dit wil winnen is omdat ik van het het merk sleek hou goeie kwaliteit en produchten.
  ik ga niet veder lopen slijmen.
  ik volg je op twitter en enchantra @xxkusamberx
  en de extra dingen heb ik ook gedaan.

  xx

 22. 14 september 2012 / 23:33

  Ik kan het niet laten om ook met deze winactie mee te doen. Wat verloot jij iedere keer prachtige spulletjes, zeg :)
  Ik heb zelf het oh so special palet van Sleek en die vind ik echt prachtig. Zo prachtig dat ik alleen maar meer, meer, meer wil.
  Ook de Rose Gold blush vind ik heel erg mooi en naar de Pout Paint ben ik heel benieuwd.
  Ik heb alles geliked, getweet, geshared wat er maar toe doen viel ;)

 23. 15 september 2012 / 13:05

  Hoi! Echt een superleuke winactie! Ik wil al heel lang een palette of blush van Sleek, maar ik heb nog atlijd geen, dus ik hoop dat ik nu wel een palette heb (:

  Ik heb alles gedaan, behalve de foto geshared (maar ik heb hem wel geliked)

  Ik hoop dat ik win, maar ik gun het de anderen natuurlijk ook van harte.

  Liefs,
  Summer

 24. 15 september 2012 / 13:18

  Ik doe meee :) Ik volg je op twitter, enchantra ook en ik heb getweet.
  Ik hoop heeel erg dat ik dit win :D
  Als extra kans: ik volg je via BL en heb geliked.

 25. 15 september 2012 / 14:50

  Ik doe mee. Ik hou echt van Sleek, heb op mijn verjaardag 5 dingen van Sleek gekregen en ben helemaal verliefd. Ik verdien het omdat ik op dit moment geen bijbaan heb en dus ook geen geld en dat ik dus niks op Sleek bestellen kan en op deze manier zou dat natuurlijk heel erg makkelijk zijn :)

  Ik volg jou en Enchantra allebei op Twitter en heb het getweet met Daniieexxx. Verder volg ik je al een hele lange tijd op Bloglovin en heb ik dit bericht geliked. Verder heb ik ook beide Facebook pagina’s geliked. En heb ik de foto geliked en gedeeld.

  Om het korter te zeggen. Ik heb alle stappen gedaan op dit pakket te winnen.

 26. Amber
  15 september 2012 / 16:42

  Heey hoi!
  Als aller eerste.. Happy birthday! Gefeliciteerd met jullie jubileum.
  Waarom doe ik mee? Omdat ik al lang een trouwe lezeres van teddlicious.nl
  En ik heel blij voor je !
  Nog een fijn feest! xAmber
  Ps. Ik heb alle stappen doorlopen haha.

 27. 15 september 2012 / 21:14

  Ik doe mee :) Wat een leuk pakket zeg! Ik volg je ook via bloglovin en heb je facebook pagina en die van enchantra geliked :)

  Ik zou dit heel graag willen winnen omdat ik sleek een ontzettend gaaf merk vind maar wat natuurlijk moeilijk te verkrijgen hier is. Ik heb zoveel looks voorbij zien komen met dit palette die ik ook heel graag wil namaken :)

 28. maxime
  15 september 2012 / 22:13

  dit is de eerste keer dat ik mee doe aan een winactie. Ik ben ook nog maar net begonnen met mij te schminken en daarom zal ik het super leuk vinden dat ik dit mooie sleek pakket win.
  Ik heb al de verplichte dingen gedaan en ook het bericht op bloglovin geliked.

 29. manuela
  16 september 2012 / 11:52

  super toffe winactie!
  ik doe mee.
  ik volg je via bloglovin en heb het artikel geliked.
  en ik volg jou+ enchantra op fb : manuelaa94

  groetjes en suc6 iedereen x

 30. 16 september 2012 / 11:58

  Mooie winactie, deze is echt heel erg het meedoen waard! Ik heb nog helemaal niks van Sleek dus ben reuze benieuwd :)

  Ik volg je met bloglovin & heb geliked
  Ik heb de jou fb pagina en die van enchantra geliked
  Ik heb het bericht gedeeld op facebook
  Ik volg je op twitter en ook enchantra
  Ik heb getweet (jlalfairytale)

  Liefs, Esmée

 31. Roos van der Zwaan
  16 september 2012 / 17:51

  Ik volg jullie op twitter (@RoosZwaantje), ik like jullie op facebook en heb jullie foto geshared (Roos van der Zwaan)
  Nou en nu waarom ík moet winnen: Omdat ik maar een kleur oogschaduw heb (weet niet goed wat ik moet kopen) maar dit pallet heeel handig uitkomt! En de rest wil ik ook heeeel graag uittesten, dus daarom :) (Trouwens heel leuk weer een nieuw merk ontdekken) xx

 32. Anita
  16 september 2012 / 18:24

  Alles wat hierboven staat heb ik gedaan en nu ben ik aan het duimen…♥

  • Hermana
   16 september 2012 / 18:58

   En geliked via Bloglovin”

 33. 16 september 2012 / 19:25

  Waauw! Super leuke actie zeg! Ik heb nog niks van Sleek dit lijkt me echt geweldig om te winnen. Na al die enthousiaste reviews ben ik zelf ook wel heel erg benieuwd geworden naar de make-up van Sleek. Ik volg jou en enchantra op twitter en op facebook. Ook heb ik een tweet geplaatst en de foto geliked & shared :-D Oja en Bloglovin natuurlijk niet vergeten. Ik doe dolgraag mee! Succes iedereen.

 34. Joyce
  17 september 2012 / 17:02

  Wauw wat een mooie winactie! Hier doe ik graag aan mee!
  Ik heb alle verplichte onderdelen gedaan en ik volg je nu ook via facebook. Enchantra volgde ik al. Jou volgde ik uiteraard al via bloglovin.
  Waarom ik dit geweldige pakket zou moeten winnen? Uhh geen idee, iedereen verdient het evenveel. Maar zou het leuk vinden om zelf de prachtige producten van sleek uit te proberen waar iedereen zo lyrisch over is!

 35. natasja kroneman
  19 september 2012 / 13:36

  super mooi pakket, maak dolgraag kans..follow en RT op twitter..like en share op facebook… like op blogloving…follow en like enchantra …..volgens mij heb ik alle stappen goed doorlopen…duimenduimenduimen…XX

 36. Daniel
  19 september 2012 / 19:00

  Nou.. dit is eigenlijk niet voor mij maar voor mijn vriendin. Mijn vriendin is echt een schat en ik wil graag dat ze dit krijgt omdat ze gewoon hartstikke leuk is en dit verdient!

  Dus ik hoop dat ik haar hiermee blij kan maken ( en anders koop ik wel wat leuks (haha) ).

 37. Goele
  19 september 2012 / 20:19

  Ik heb pas sinds kort de geneugten van make-up ontdekt en dit pakket is echt perfect om verder mee te experimenteren.

  Ik heb alle stappen doorlopen, behalve twitter dan. Al weet ik niet goed hoe ik deze pagina moet liken, dus misschien dat dat niet goed gelukt is.

 38. 20 september 2012 / 16:38

  Hallo Teddlicious,

  Waarom ik dit make up setje wil winnen?
  Ik had gister een heftig gesprek met een meisje in een kledingwinkel. (zij werkt daar) Ze vond namelijk dat ik beter het zacht roze shirtje kon nemen omdat ik een ‘girl next door’ uiterlijk heb, dan het zwarte shirtje. Nu had zij aan de ene kant wel gelijk, ik ga ook de deur uit met alleen wat mascara en lipgloss op. Maar door middel van dit uitgebreide make up pakket wil ik volgende week terug naar deze winkel met een totale
  ‘girl next door goes wild’ look en toch nog het zwarte shirtje halen!

  Ik zal haar eens even laten zien wat achter dit ‘girl next door’ meisje schuilt!

  Groetjes Shemara

 39. 20 september 2012 / 22:48

  Hallo, ik heb alle stappen ondernomen voor deze superactie!!! :-)))

  Ik like de toppers Teddlicious en Enchantra op Facebook en deel jullie Facebook bericht met al mijn vrienden en dinntjes <3

  Ik doe graag mee met deze actie.

  Vind ik NIET leuk, maar juist super vet cool gaaf, geweldig en schitterend !!!! <3 <3 <3

  De kleuren zijn echt very Nice!!! :-)))

  Ik vind dat ik deze mooie make up set verdien, omdat ik nog nooit in mijn leven iets gewonnen heb en dit zou me echt super blij maken!!! :-)))

 40. 20 september 2012 / 23:25

  Ik ben echt heel erg benieuwd wie er gaan winnen :)

  • 22 september 2012 / 12:29

   Ga je ook nog de winnaressen op de site bekend maken?

   • Tedje
    Auteur
    22 september 2012 / 12:58

    Nee ik heb ervoor gekozen om dit niet te doen. De winnaressen van de Hannah en Whatgirlslove winacties zijn bekend gemaakt en ze hebben allemaal al gereageerd. Ook bij de komende winacties zal ik de winnaressen benaderen via de mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *