Winactie #6: Fish Scale Bracelet van statementsieraden.com – GESLOTEN

Winactie #6: Fish Scale Bracelet van statementsieraden.com – GESLOTEN

Vandaag is het alweer tijd voor winactie nummer 5. Ik mag van Statementsieraden een prachtige Fish Scale Bracelet weggeven ter waarde van €14,95. Wil jij dat dit plaatje straks om jouw arm bungelt? Klik dan verder om te kijken wat je moet doen. 

Wat moet je doen? (verplicht!)
– 
Laat een comment achter met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje (Zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt). Ik zou het leuk vinden als je erbij zou vermelden waarom juist JIJ kans moet maken op deze mooie fish scale bracelet van Statement Sieraden
– Like Statement Sieraden op Facebook *klik*
– Volg Teddlicious op Bloglovin’en like dit artikel *klik*

Wat mag je doen? (meer kans!)
– Volg Teddlicious op Twitter en tweet het volgende (+1):
RT @teddlicious viert feest! Maak kans op een fish scale bracelet van www.statementsieraden.com. Kijk voor meer info op www.teddlicious.nl 
– Volg Teddlicious op Facebook (+1)
– Like en share de foto van de Teddlicious Facebook van deze winactie met je vrienden! (+1)

De winactie loopt tot 27 september 23.59. Ik ‘kies’ de winnares met behulp van random.org. Als je gewonnen hebt, krijg je vanzelf bericht! Succes!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 24 september 2012 / 07:25

  Ik heb alles gedaan wat verplicht is! En waarom ik hem moet winnen? Mmm, omdat ik hem prachtig vind haha – oké best een flut redenen lol. Nee, omdat hij bij mijn style past! Ha, ja dat is ‘m. Hij is een beetje chunky, opvallend en heel apart. Ja, dat past wel goed bij mij! ik vind het erg leuk, haha. Nu maar hopen dat ik win, right? :’)

 2. Lynn
  24 september 2012 / 09:58

  Komt ie Ted!
  – Ik heb Statement Sieraden op Facebook geliked
  – Ik volg Teddlicous op Bloglovin’en heb dit artikel geliked
  – Ik volg Teddlicious op Facebook
  – Ik heb de foto op de Teddlicous-Facebook geliked en geshared
  – Helaas geen twitter, dus dat heb ik niet kunnen doen :)

  Waarom wil ik winnen (heb de smaak te pakken, hihi!): Ik heb altijd kleine, fijne armbandjes aan omdat ik geen statementsieraden heb! dus heel simpel, I WANT ONE! Dit is dus een mooie start voor het verzamelen van deze mooie soort armbanden!

  Liefs xx Lynn

 3. Joyce
  24 september 2012 / 11:59

  Zoo deze is echt heel mooi!! I like! :)
  Doe zeker mee, ik volgde je al op bloglovin, en heb de facebook pagina van statement sieraden geliked. De facebookpagina van teddlicious likede (is dit een werkwoord ;) ) ik al.
  Waarom ik graag wil winnen…. Omdat het een prachtig sieraad is die ik graag om mijn arm zou willen dragen! :)
  Iedereen veel succes!

 4. 24 september 2012 / 13:43

  Wow! Prachtig !! Alle stappen doorlopen ♥ en nu heel hard duimen :-) wat een juweeltje ♥

 5. anita roelfsema
  24 september 2012 / 14:17

  alles gedaan! nu maar duimen~!

 6. 24 september 2012 / 16:07

  Jaa heb ook alles gedaan. Ik vind m gewoon erg mooi! Heb heel veel beachy sieraden en moet maar eens overgaan naar herfst items! Succes met de actie!

 7. 24 september 2012 / 16:15

  Waarom ik deze armband wil winnen? Ik heb dit weekend een goud broekje van mijn vriendin mogen lenen omdat ik krap bij kas zit. Hij bestond uit allemaal glimmertjes en samen met mijn high heels was ik het oogobject van mijn oom zijn feest! Nu weet ik zeker dat deze armband heel mooi zal staan bij haar broekje, en wil ik hem haar cadeau doen als bedankje voor het lenen van haar broekje!

  Hopelijk kan ik haar blij maken met deze super mooie armband!

 8. 24 september 2012 / 19:03

  Wat een leuke winactie, echt een super leuke armband! :)

 9. 24 september 2012 / 19:14

  Wauw wat een mooie armband!! Super het lijken idd net op schubben prachtig.. Ik doe zeker mee!

 10. 24 september 2012 / 21:02

  Ik heb al het verplichtte gedaan, volg je op FB & heb getweet!
  Waarom ik deze armband móét winnen? Hij is apart en gaaf & daar hou ik van ^^ x

 11. Laura
  24 september 2012 / 22:00

  Super leuke armband!! Ik heb alle verplichte stappen gedaan. ik heb teddlicious geliked op fb en volg teddlicious op twitter + heb getweet (:

 12. natasja kroneman
  25 september 2012 / 16:56

  like en share op facebook.. follow en Rt op twitter..like op blogloving…duimenduimenduimen

  prachtige armband ik zou hem met TROTS dragen..XX

 13. Mirjam Jaas
  25 september 2012 / 19:37

  ♥Like & Share♥ Waaaaauw super mooie actie zeg!!! dat zou nog eens geweldig zijn om te winnen… ik deel hem in ieder geval met veel plezier verder! prachtig is hij…

 14. Von Luca
  27 september 2012 / 23:37

  op de valreep nog meegedaan voor deze beauty van een armband!!! alles gedaan Von Luca op FB en op twitter VonnieLucas, nu heel hard hopen!!

 15. Josien
  28 september 2012 / 09:42

  Ik voel aan dat wij bij elkaar horen,deze beauty en ik! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *