Winactie #8: 3 x Batiste Dry Shampoo Wild – GESLOTEN

IMG_9096

Hoera! Teddlicious bestaat 4 jaar en vandaag staat alweer de achtste winactie online. Ik mag van Batiste drie keer de Wild Dry Shampoo weggeven! Kijk gauw verder om te zien wat je moet doen om kans te maken. 

Sinds ik in het bezit ben van droogshampoo, gebruik ik het regelmatig. Mijn slappe en mijn haar zonder volume kan wel wat extra’s gebruiken! Meestal gebruik ik droogshampoo twee dagen nadat ik mijn haar heb gewassen. Dan begint het al een klein beetje vet te worden (niet heel erg, maar je snapt me vast wel) en dan spray ik altijd droogshampoo aan de aanzet van mijn haren. Dan wrijf ik met mijn handen door mijn haar en zit er weer een beetje volume in! Een ideaal product, want met de meeste stylingproducten is er geen volume in mijn haar te krijgen. En nu mag ik dus 3 keer de Wild Dry Shampoo weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken op een droogshampoo van Batiste?

– Laat een reactie achter op dit artikel met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje. Zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt.
– Laat in de comments ook achter welke stappen je ondernomen hebt om kans te maken en hoe lang je Teddlicious al volgt. Vind ik leuk om te weten!
– Volg Teddlicious en Batiste op Facebook.

Voor een extra kans: volg Teddlicious op TwitterBloglovinInstagram en/of Snapchat (teddlicious)! 

De winactie loopt tot 3 november 23.59u. Ik neem contact op met de winnaar via e-mail! Succes! 

Volg:
Delen:

30 Reacties

 1. Nynke B
  29 oktober 2015 / 08:40

  Gefeliciteerd hoor. Ik volg je via bloglovin en heb beide FB pagina’s geliked. Ik weet niet prcies hoe lang ik je al volg, ruim anderhalf jaar denk ik.

 2. Maria
  29 oktober 2015 / 08:58

  Ik heb nog nooit droogshampoo gebruikt, maar wil het wel graag eens proberen.

 3. Hilde VE
  29 oktober 2015 / 09:19

  Ja, hier waag ik ook mijn kansje voor. Ik volg je ondertussen al geruime tijd op Facebook, Twitter en Bloglovin’, ik zal nog even Batiste op Facebook leuk vinden ook!

 4. Chantal
  29 oktober 2015 / 10:22

  Gefeliciteerd!

 5. 29 oktober 2015 / 10:39

  Je zag al op Twitter dat ik super enthousiast was over deze winactie, gelijk even meedoen! Ik heb Batiste pas net ontdekt na het eindelijk eens te proberen (hoe stom is dat?) en ik ben natuurlijk helemaal fan nu. Daarom zou ik heel graag dit pakket willen winnen :) Ik volg je al een hele tijd op Bloglovin, Twitter en Instagram (geen idee hoe lang, ik laat ook regelmatig reacties achter) en nu ook op Facebook en Batiste natuurlijk ook. Ben benieuwd :)

 6. 29 oktober 2015 / 14:29

  I love droogshampoo! Ik waag dus zeker een kansje!
  Ik volg je al lang, ik weet niet eens hoe lang meer! Ik volg jullie fb-pagina en ik volgde jou al op insta, bloglovin’.
  XO

 7. 29 oktober 2015 / 15:29

  Wow, het blijft maar doorgaan met de winacties haha! Ik ben dol op Batiste dus ik doe mee :D Ik volg je overal met Rowan Koeleman of @PinkFairytaleNL.

 8. Freekuccino
  29 oktober 2015 / 15:55

  Teddie! Ik volg je sinds mei :) Super leuke blog! Ik volg je al op Facebook en heb de pagina van Batiste ook geliked. Tof flesje droog shampoo!

 9. Tessa
  29 oktober 2015 / 15:48

  Goedenmiddag,

  Wat een leuke winactie! Heb de verplichte stappen ondernomen + bloglovin. De rest heb ik niet.
  Nog een hele fijne dag :)

  Groetjes,
  Tessa

 10. Nina Mol
  29 oktober 2015 / 16:16

  Ik doe heel graag mee! Volg je via FB en BL, ook geliked en gesaved. Ik weet niet hoe lang ik je volg………..een tijdje wel.

 11. Marian
  29 oktober 2015 / 16:54

  Ik volg je op Facebook en Twitter (net pas).
  Batiste ben ik ook gaan volgen op Facebook.

  Ik kan ‘m goed gebruiken die droogshampoo!

 12. Marian
  29 oktober 2015 / 17:22

  Nog nooit droogshampoo gebruikt, maar je hebt mijn nieuwsgierigheid gewekt. Probeer het graag uit, klinkt goed in ieder geval.

 13. Wvs Amber
  29 oktober 2015 / 19:38

  Wat en leuke Win actie doe graag mee, uiteraard volg ik je blog.

 14. Manuela Diepstraten
  29 oktober 2015 / 21:21

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik volg Teddlicious (sinds een paar maanden) en Batiste op facebook. Andere Social Media heb ik niet.

 15. Linda Smeets
  30 oktober 2015 / 00:27

  Van harte gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan! Klinkt veelbelovend die droogshampoo! Zou het graag eens willen proberen dus ik doe graag mee. Ik volg via FB, BL en Twitter.#fingerscrossed

 16. Tamara TS
  30 oktober 2015 / 01:50

  Het lijkt me superfijn spul. Ik heb nog nooit een droogshampoo gebruikt, dus ben benieuwd of het me zou bevallen.

  Ik volg nu ongeveer een maand geloof ik, heel precies weet ik het niet.
  Ik volg op BL, FB en Twitter en heb het meteen ook even geliked, gesaved, gedeeld en getweet.

 17. Dientjuh Jansen
  30 oktober 2015 / 02:21

  wauw dat is helemaal super zeg! ik was elke dag mijn haren gewoon omdat het weer lekker fris is ! ik denk dat deze droog schampoo echt iets voor mij is hoef ik ze niet meer elke dag te wassen en is toch lekker fris .

 18. Dientjuh Jansen
  30 oktober 2015 / 02:34

  vergeten te vermelden wat ik allemaal gedaan heb
  Facebook volg ik jullie allebei dientjuh jansen
  bloglovin, dienekuh jansen en gesaved
  twitter dientjuh@janus40 getweet
  instagram dientjuh1979

 19. Aniek
  30 oktober 2015 / 07:30

  Leuke actie, ik doe mee

 20. Riekie Bos
  30 oktober 2015 / 09:00

  yeahhhh ik waag graag een kansje!
  Ik volg Teddlicious op facebook en twitter
  en ik volg Batiste op facebook.
  duim duim duim en groetjes van Riekie

 21. Cheryl
  30 oktober 2015 / 10:59

  Geen idee hoe lang ik jullie al volg, al een tijdje. Ik wil graag een keer die droogshampoo uitproberen

 22. 30 oktober 2015 / 17:44

  Oeh ik ben zo benieuwd naar deze droogshampoo, ik doe mee! Oeh goede vraag, ik volg je bijna een jaar denk ik… (Ik volg je ook op Instagram)
  X Emma

 23. 31 oktober 2015 / 11:31

  Leukk! Ik zou graag deze droogshampoo eens willen proberen!:) Ik volg je overal! Liefs, Vera

 24. Britt
  31 oktober 2015 / 11:36

  Ik zou graag deze droogshampoo willen winnen. Ik probeer zo weinig mogelijk mijn haar te wassen maar het moet toch om de dag omdat het, in mijn ogen, dan vet is. Een goede droogshampoo helpt me hopelijk maar ik heb de juiste nog niet gevonden. Van Batiste heb ik nog nooit gehoord dus deze probeer ik heel graag uit!💆🏻
  Ik volg je op fb en insta. Ik ga er niet over liegen maar ik heb je van de week pas ontdekt!

 25. Sarah
  31 oktober 2015 / 16:47

  Ik gebruik nog niet lang droogshampoo en volg jou ook nog niet lang, een maand geloof ik! Maar het bevalt mij beide heel goed!! Het zou fijn zijn om eens iets te winnen op jouw blog! Ik zou graag eens een droogshampoo van Batiste uitproberen!

 26. Lottie
  1 november 2015 / 10:01

  Wauw! Lijkt me een fijn product en de vormgeving is ook nog onwijs leuk!
  Ik volg je op Facebook en Instagram, ongeveer al 4 maanden :)

 27. 1 november 2015 / 11:09

  Oh wat een gave winactie! Ik doe erg graag mee! Ik volg je op Facebook, op Twitter, op Instagram én op Bloglovin’ uiteraard. Ik weet alleen niet precies hoe lang ik je al volg :( xx

 28. Anita H.
  2 november 2015 / 22:48

  Ik doe graag mee! Gedaan: verplichte stappen, Bloglovin’, Instagram, Twitter.

 29. D.
  3 november 2015 / 12:11

  Mijn haar wordt echt heel snel vet. De laatste tijd probeer ik het af en toe een dagje langer uit te stellen en dan droogshampoo te gebruiken. Het helpt wel een beetje. Dit merk ken ik nog niet, hopelijk werkt deze nog beter! Ik volg je op twitter en instagram en volg je blog met veel plezier zo’n driekwart jaar geloof ik ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *