Winactie House of Lou x Teddlicious sieraden – GESLOTEN

Winactie House of Lou x Teddlicious sieraden – GESLOTEN

 photo tedjebannera.jpg

Afgelopen woensdag konden jullie mijn sieradencollectie van House of Lou al zien. Vandaag maak je kans op een van de sieraden! Lees gauw verder om te kijken wat je moet doen om kans te maken. 

 photo IMG_8014a.jpg

Welke sieraden geef ik weg?
Knuckle it up rings
The Black Leaves necklace
Green light necklace
Out of the blue necklace

Ik mag ze alle vier weggeven, dus er zijn vier winnaars.

Wat moet je doen om kans te maken? 
– Laat een comment achter met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje. Zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt.
– Vermeld in de comment welk sieraad jij zou willen winnen en waarom.
– Like de Facebook-pagina van Teddlicious en House of Lou

Wat mag je doen om kans te maken?
– Volg Teddlicious op Bloglovin en like dit bericht.
– Volg Teddlicious op Twitter
– Tweet RT! Maak kans op een @teddlicious sieraad van @houseoflounl. Meer informatie op www.teddlicious.nl
– Volg Teddlicious op Instagram

Je kunt meedoen tot 16 februari 2014 23.59u. De winnaars ontvangen persoonlijk een e-mail van mij. Succes! 

Volg:
Delen:

37 Reacties

 1. Nynke
  10 februari 2014 / 07:45

  Ik volg beide FB pagina’s en bloglovin en heb het bericht op bloglovin geliked. Ik vind de blauwe necklace prachtig. Ben helemaal in een blauwe mood. Blauwe laarsjes, blauwe nagellak, nu dus nog een blauwe ketting…

 2. 10 februari 2014 / 08:38

  Leuk! Doe graag mee. Heb alle stappen gedaan, behalve de tweet. Ik zou voor de zwarte ketting gaan, die vind ik echt het leukste en is makkelijk te combineren.

 3. 10 februari 2014 / 08:42

  Toffe winactie! Ik doe graag mee voor de black leaves ketting. Ik ben erg benieuwd naar zulke kettingen en hoor zoveel goeds over house of lou. Ik volg beide Facebook pagina’s en volg je met bloglovin +geliked

 4. Henderica
  10 februari 2014 / 08:48

  Leuk, ik doe mee :). De zwarte ketting is mijn favoriet. Heb alles gedaan wat moest en volgde je al op Bloglovin’ (heb je bericht geliked).

 5. carola donkelaar
  10 februari 2014 / 08:56

  Whiehoee super leuk! Ik heb dankzij jouw blog de prachtige groene ketting al gekocht bij House of Lou dus zit met spanning bij mijn brievenbus te wachten.

  Ik zat heel lang te twijfelen tussen groen of blauw.. dus hoe gaaf zou het zijn als ik de blauwe win hihi..

  Ik ga duimen!

  croltje_2@hotmail.com

  • Tedje
   Auteur
   10 februari 2014 / 16:29

   Hi Carola, wat ontzettend leuk dat je Green Light al hebt gekocht!

   • carola
    11 februari 2014 / 11:00

    Jaa ik hoop dat hij vandaag bij de post zit.. geen pakketjes op maandag het zou verboden moeten worden haha.. ik vind serieus dat jij de leukste tot nu hebt uitgekozen!

 6. Inge
  10 februari 2014 / 09:21

  Wauw heel tof!! Ben zelf aan het wachten met bestellen tot alle sieraden bekend zijn, om dan in 1x te bestellen. Ben iig groot fan van de Green light necklace en de Knuckle it up rings, maar als ik dan zou moeten kiezen ga ik zeker voor de ketting! Deze heeft echt een prachtige kleur en kan een basis outfit helemaal laten shinen!

  • Inge
   10 februari 2014 / 10:01

   Nog een reden om voor de ketting te gaan; lees net op facebook dat de groene ketting inmiddels is uitverkocht … Dat wordt hard duimen!

 7. 10 februari 2014 / 10:23

  Hoe tof dat je een collectie op je naam hebt staan! Heel vet! Ik doe gerne mee voor de out of the blue ketting. Ik heb alles gedaan behalve de tweet eruit geknald! :)

 8. 10 februari 2014 / 11:07

  Ik volgde je al op bloglovin, had je fb en die van house of lou al een x geliked ( onder de naam , vanessa esperanza )
  Bericht geliked & ik zou graag gaan voor de knuckle it up rings, echt een musthave was al een tijdje opzoek naar die !

  XO

 9. 10 februari 2014 / 11:21

  Oehh wat leukk!! Ik zat afgelopen week al op de website te kijken naar die ringetjes! Echt geweldig vind ik ze. Die zou ik heel graag winnen omdat de ringen erg goed bij mij passen. Ze zijn heel minimalistisch maar wel heel speciaal. Echt super leuk en zilver!

 10. 10 februari 2014 / 12:06

  Leuke winactie! ik vind The Black Leaves necklace geweldig dus die zou ik dan ook graag winnen.
  Ik heb de FB-pagina’s gelikte als mijn eigen pagina (Love This Beautiful Life)

 11. Anita te Gussinklo
  10 februari 2014 / 13:39

  Wat een leuke actie. De Out of the blue necklace springt er voor mij echt helemaal uit, ik vind hem schitterend.
  Ik loot dus graag mee, ik volg je op Bloglovin en heb het artikel geliked.
  Beide Facebook sites likte ik al en ik heb een tweet geplaatst

 12. laura donraadt
  10 februari 2014 / 14:58

  Heeel leuk ik doe mee :)

 13. Laura
  10 februari 2014 / 15:03

  OH ze zijn allemaal zo mooi !! Maar ik ga voor de Out of the blue necklace, ik denk ook dat ie het beste bij mijn rode haar past met dat mooie goud en blauw, wauw! Heb alle bovenstaande stappen + extraatjes voltooid om mee te kunnen dingen naar de prijs, behalve die van Instagram, dat heb ik helaas niet. Liefs xxx

 14. lianne
  10 februari 2014 / 15:06

  Hallo!!!! Ik vind de Green light necklace helemaal ge-wel-dig!! Super mooie kleur! Ontbreekt echt nog een statement necklace met kleur in mijn collectie dus zou super tof zijn als ik deze zou winnen!! (Volgde jou en house lou al op instragram en Facebook! !)

 15. Tahlia
  10 februari 2014 / 15:51

  Gaaf! Ik doe graag mee! Ik vind de ‘Green Light Necklace’ erg mooi, omdat groen mijn lievelingskleur is! Ook past deze ketting erg goed bij mijn outfit. Ik heb beide FB pagina’s geliked. Ik volg je op Bloglovin’ en daar heb ik het artikel geliked. :)

 16. 10 februari 2014 / 16:01

  Yaaay wat tof! Ik ga toch ook voor de Black Leaves, vind die wel heel mooi. Ik heb alles (ook van de optionele dingen) gedaan!

 17. 10 februari 2014 / 16:40

  Allereerst nogmaals van harte met deze fantastische collectie! Ik werd gelijk verliefd op je prachtige statement kettingen, wat een te gekke exemplaren! Ik doe heel graag mee met de winactie voor ‘The Black Leaves necklace’ omdat ik vanaf het moment dat ik het zag al gelijk combinaties aan het maken was voor bij outfits. Veel plezier iedereen met de winactie <3 Xx

 18. Joyce
  10 februari 2014 / 17:38

  Leuk Tedje, ik doe mee! Ik heb lang getwijfeld welke ketting ik zou kiezen, want ze zijn allemaal zo leuk! Na een tijdje voor mijn kledingkast te hebben gestaan, kies ik toch voor de Black Leaves necklace, die staat bij het grootste gedeelte van mijn kleding.

 19. 10 februari 2014 / 18:21

  Wat een gave winactie! Ik heb alles gedaan. Ik zou dan voor de Black Leaves necklace gaan. Ik hou van statement kettingen en deze is zo mooi en kan eigenlijk overal wel bij! Xoxo

 20. w12345
  10 februari 2014 / 18:46

  Te gekke winactie! Mijn keuze is de Knuckle it up rings. Zóó mooi!! Kan niet liken op facebook, want daar doe ik uit principe niet aan.
  Hoop dat ik wel mee mag doen.

 21. 10 februari 2014 / 18:48

  Wauw, hele mooie sieraden! Ik doe graag mee voor de The Black Leaves necklace. Ik heb alles gedaan inclusief extra dingen!

 22. 10 februari 2014 / 19:10

  awesome! ik doe mee voor de groene ketting
  ik like beide FB’s en volg en like ook via bloglovin!

 23. Petra
  10 februari 2014 / 20:14

  Hoi,
  Ik doe heel graag mee aan deze winactie en…….. Poeh wat maak je het moeilijk om hierin een juiste keuze te maken! Na heel lang wikken en van alles en nog wat afwegen …. zou ik dus toch heel graag de Out of the blue necklace winnen. Omdat deze kleur sterk overeenkomt met de kleur van mijn ogen en omdat het collier door zijn vormgeving mooi zou staan op een iet wat dieper uitgesneden shirtje of blouse…Wat in diverse eventueel bijpassende kledingstukken van mij terugkomt… het Out of de blue necklace heeft voor mij een bepaalde allure wat mij erg aanspreekt..Dit zijn voor mij de overwegingen die ik maakt om tot dit besluit te komen…
  Ik volgde je al op Facebook en bloglovin en volg nu ook op facebook, the House of Lou! Ook heb ik op Bloglovin een like achtergelaten bij dit artikel, maar de andere opties bezit ik niet, dus dat kan ook niet…

  Groetjes Petra

 24. Anita H.
  10 februari 2014 / 23:11

  Ik maak graag kans op de Knuckle it up rings!

 25. Julia
  11 februari 2014 / 20:33

  Ik volg je op Facebook en house of lou natuurlijk ook ! Zelf vind ik de green light necklace een hele mooie ketting omdat die echt je outfit afmaakt als je een simpele zwarte outfit hebt ! De ketting springt er dan echt uit !

 26. 11 februari 2014 / 22:37

  Wat leuk, ik doe graag mee.
  Ik heb de verplichte dingen gedaan en doe mee voor de zwarte ketting. (:

 27. 12 februari 2014 / 14:29

  ik doe mee!
  heb alles gedaan of al eens eerder
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

 28. Ianthe
  12 februari 2014 / 21:12

  Superleuk! Ik doe graag mee voor de Black Leaves necklace, want ik ben dol op zwarte statement kettingen ;)
  Ik heb alles gedaan behalve gevolgd op Twitter en getweet, dat heb ik namelijk niet :)
  Ik volg je overal met m’n eigen naam, alleen op Instagram heet ik unleashedmemories.
  Liefs!

 29. Esmeralda Groenland
  14 februari 2014 / 00:01

  Mooie sieraden! Ik zou graag de black leaves necklace willen winnen. Die past in mijn ogen overal bij, prachtig!
  Ik volg je via alle mogelijke manieren…

 30. 15 februari 2014 / 15:29

  Zo gaaf! Ik doe mee ^^ heb alles gedaan. Ik vind de zwarte ketting het gaafst, maar de andere drie sieraden zijn ook heel cool ;D

 31. Jacques
  16 februari 2014 / 23:41

  – green light necklace…
  – als een verlaat Valentijn cadeau, voor mijn dochter, werd op Valentijnsdag double 4 (44)

 32. Laura
  27 februari 2014 / 12:55

  Hey Tedje, de ketting is binnen hoor! I LOVE IT! :D Heel erg bedankt!
  Liefs, Laura x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *