WINNEN! Rosé gouden horloge van Ernest – GESLOTEN

WINNEN! Rosé gouden horloge van Ernest – GESLOTEN

 photo foto2.jpg

Ik schreef vorige week al over de webshop Netzofashion.nl, en nu heb ik leuk nieuws voor jullie! Ik mag namelijk een rosé gouden horloge van Ernest uit de webshop weggeven ter waarde van €29,95.. Hoe gaaf is dat? Rosé goud is op het moment helemaal trendy en ontzettend goed draagbaar bij allerlei stijlen. Wil jij graag kans maken? Lees dan hieronder wat je moet doen! 

 photo foto1.jpg

Wat moet je doen om kans te maken?
– Laat een reactie achter onder dit artikel met een geldig e-mail adres. Zo kan ik je mailen als je gewonnen hebt. Laat ook weten welke acties je hebt ondernomen om kans te maken!
– Laat in de reacties achter hoe je dit horloge zou combineren met jouw kledingstijl
– 
Volg Teddlicious op Bloglovin‘ en like het bericht.

Extra kans!
– Volg Netzofashion op Facebook (+1)
– Volg mij en Netzofashion op Twitter en tweet het volgende (+1):
Ik maak kans op een rosé gouden horloge van @netzofashion op www.teddlicious.nl @teddlicious
– Volg mij op Facebook (+1)

De winactie loopt t/m 10 april 23.59. Ik kies degene die het creatiefst is geweest in de comment! Beschrijf dus jouw kledingstijl en maak duidelijk hoe je dit rosé gouden horloge daarbij zou combineren!

Volg:
Delen:

38 Reacties

 1. 3 april 2013 / 06:58

  Wauw, dit horloge vind ik echt super gaaf! Hij zou super goed staan bij m’n nieuwe witte blousje! Ik heb alles gedaan om kans te maken op dit horloge!

 2. 3 april 2013 / 07:45

  Wow, wat een leuke winactie.
  Ik denk dat je een Rosé horloge bij heel wat kleding kunt combineren maar ik denk dat eht echt het mooiste staat met een roos/oranje fluo nagellakje :).

  Ik volg je op Bloglovin en likete het berichtje als 3de.
  Ik volg Netzofashion op Facebook.
  Ik volg jullie beide ook op twitter en heb getweet: https://twitter.com/PhiToe/status/319339338565566464
  Ik volg Teddlicious ook op FB.

  Liefs,
  Inge

  • 3 april 2013 / 09:04

   oh whoopsie, nog vergeten hoe ik het zou combineren: een mooie witte blouse met een highwaisted jeans of rokje :D verder geen accessoires nodig want het horloge is al opvallend genoeg :D

 3. 3 april 2013 / 09:31

  Leuk! Ik zou het combineren met mooie dunne armbandjes, een witte losse top en een destroyed jeans :)

 4. dewi
  3 april 2013 / 10:34

  superleuke winactie! ik doe zeker mee! ik zou het combineren met een mintgekleurde (mouwloos) blouse, witte broek, nog wat armbandjes erbij for some armcandy. leuke sandaaltjes als het weer een beetje wil gaan meewerken. een leuk kleurtje nagellak op, en misschien subtiele bijpassende oorbelletjes. tadaaaa, ready for spring. ik volg je via bloglovin en heb het geliked. ook volg ik jullie beiden via twitter en hier is de tweet: https://twitter.com/xlittletinygirl/status/319381414099423232

  Liefs!

 5. 3 april 2013 / 10:46

  Ohmygod, ik wil dit horloge al zó lang. Heb er een heel artikel aan gewijd ooit zelfs :|. Anyway, ik volgde je al en heb dit bericht ook geliked.

  Hoe ik het zou combineren? Met mijn nieuwe roségouden Mi Moneda ketting en heel veel nog te shoppen roségouden, smalle armbandjes en ringen. En dan de outfit rustig houden: een witte, zomerse jumpsuit met een stel hooggehakte sandalen. En héél blond haar (ook al valt dat niet onder kledingstijl). Oh summer, here I come <3.

 6. 3 april 2013 / 13:18

  super leuke winactie, een rosegold horloge staat al lang op mijn verlanglijst :)

  Ik zou het combineren met skinny jeans, Mint groen Topje, mijn wedge sneakers en een statement ketting in Rose gold.

  Ik heb alles gedaan wat moest en ik volg je op facebook :)

 7. Linda
  3 april 2013 / 13:22

  Super gaaf! Ik wil dit horloge al ZOOOOOOOOOOOOOOOO lang hebben ;D Maar als ik hem niet win vraag ik het als eindexamencadeautje. Ik zou hem elke dag dragen en mij maakt het totaal niet uit met wat ik het draag, als ik hem maar op heb. Ik kan echt uren lang kijken naar dit mooie horloge…..Ik heb alles gedaan! Ik volg via Bloglovin, FB (Linda de Zoete) en Twitter (WingsOfArt)

 8. 3 april 2013 / 13:29

  Mijn kledingstijl bestaat uit voornamelijk jurkjes op een maillot met een lekker lang vest erover. Zwart, wit, grijs en babyroze zijn echt mijn kleuren, dus ik zou zeggen dat dit horloge er ook echt wel goed bij past. De eerste outfit die in mijn hoofd komt is een zwarte skinny, zwarte enkellaarsjes, een wit shirt en mijn zalmroze jasje, met een rosegouden statementketting en dit horloge.

 9. 3 april 2013 / 13:48

  Wauw wat een leuke winactie. Prachtig horloge!
  Ik doe graag mee.
  Ik zou dit horloge combineren met mijn pastelroze blazer en mijn zwarte glimmende broek,
  Ik volg je op bloglovin, facebook en twitter. Heb de facebookpagina geliked :)
  Liefs!xxx

 10. 3 april 2013 / 13:51

  Wauw wat een prachtige horloge. Ik draag heel vaak blousejes en daar zou hij echt perfect bij staan natuurlijk :-) Ik draag bijna geen kettingen maar wel vaak ringen en armbanden. Het mooiste vind ik zo een rosé gouden horloge staan met leuke bruine enkellaarsjes, een mooie spijkerbroek met daarop een mooie witte blouse. Met dit weer is een blousje nog een beetje koud (vandaag liep ik rond in een blousje en het was écht brrrr) dus kun je de witte blouse combineren met een mooie blazer, diep donkerblauw of zwart is mooi, maar om echt in de lente sfeer te komen is mint groen, licht blauw of koraal ook prachtig om te combineren met de horloge.
  Ik volg jou met bloglovin en heb het bericht geliked. Ik volg je ook op facebook. Liefs, Esmée

 11. 3 april 2013 / 14:24

  Wat leuk, ik volg je op bloglovin en ben de 21e like. Ik zou deze horloge combineren met een nette donker kleurige spijkerbroek, een soort van rosé goude top en een zwart blazertje.

 12. 3 april 2013 / 14:59

  Ohhh, Tedje wat een mooi horloge! Ik zou dit combineren met een fel gekleurd jasje of met andere felgekleurde armbandjes etc.! Zeker mint zou mooi staan bij deze kleur :) Ik heb nog geen horloge dus dit zou een super cadeautjes zijn, haha!

  Ik volg je al erg lang via allerlei sociale media en heb dit bericht natuurlijk ook geliked! :)

 13. 3 april 2013 / 15:34

  Waau wat een mooi horloge. Ik heb nog geen sieraden met rosegoud maar ik vind het wel super mooi. Ik zou het combineren met een mooie blouse. Ik heb alles gedaan ook alle extra dingen.

 14. Minke
  3 april 2013 / 15:35

  Wat een super mooi horloge! Ik hou echt enorm van rosé goud!
  Ik zou dit horloge combineren met een paar dunne armbandjes en een leuk mint kleurig jasje, waarschijnlijk op een zwarte broek.
  Maar eigenlijk denkt ik dat ik dit horloge altijd zou dragen dus gewoon met alles combineren! :)
  Ik volg je via bloglovin en heb dit artikel geliked :)

 15. Fran
  3 april 2013 / 15:41

  Superleuke actie! De laatste tijd ben ik echt ‘into’ rose goud. Ik heb een vrij basic kledingstijl, ik draag veel bruin, grijs, zwart en wit. Daar past dit horloge perfect bij! De specifieke outfit die ik in mijn hoofd heb, is mijn spijkerbroekkleurige blauwe skinny met mijn grijze Allstars. Daarop mijn zwarte shirt met een tijger erop en het horloge. Ook zou ik mijn roségouden oorbellen indoen, matchy matchy! haha x

  Ik volg en like je op bloglovin. Ook heb ik jou + netzofashion gevolgd op Twitter en over de actie getweet. (http://tinyurl.com/c854ryu)

 16. Kimberly
  3 april 2013 / 16:47

  Oeehh prachtig!! Ik zou hem combineren met zwarte pumps en rokje met een spijkeblouse! Ik volg je op bloglovin en eb je berihtgeliked xx

 17. 3 april 2013 / 17:54

  Ah wat en mooi horloge! Natuurlijk doe ik mee! Ik heb alles gedaan, ook de extra dingen. Hoe ik het zou combineren? Het liefst met een mintkleurig blazertje, maar die heb ik (nog) niet jammer genoeg. Hoe ik ‘m wél zou combineren: het liefst met gympen, een jeans en een bloesje in pastel- of juist heel felle kleuren. Chic, maar niet té en ook nog gewoon lekker casual en draagbaar. Ah, ik zie het echt al voor me! Nu maar hopen!

 18. 3 april 2013 / 19:55

  Ik zou dit horloge met wat andere armcandy, een niet al te nette gekleurde blazer en een simpel shirtje. Zo springt ´ie er lekker uit! Verder misschien nog een klein kettinkje in dezelfde kleur en zwarte pumps! Ik heb geliked en volg op Bloglovin :)

 19. 4 april 2013 / 07:18

  Ik zou dit horloge combineren met een mooie blazer, mijn geliefde studds hakken en een mooie burgundy jeans ^^

  Ik volgde je al via Bloglovin en ik heb het artikel geliked ♥ Ook heb ik de tweet geplaatst :)

 20. 4 april 2013 / 12:16

  Super tof horloge! Ik heb alle stappen gedaan. :)

  Ik zou dit horloge combineren met mijn gouden oorbellen, eigenlijk past rose goud overal bij. Maar het leukste zou ik vinden, creme/pastel kleurige tinten, een see trough blouse en een aantal mooie armbanden! Ik zou dit horloge werkelijk bij alles dragen. Op dit moment heb ik elke dag een horloge om van mijn moeder, maar daar zit geen batterij in :(

  Liefs

 21. Ciara
  4 april 2013 / 15:56

  Oehh superleuk horloge, I’m in! :D
  Mijn kledingstijl is casual/chique, dus in de zomer zou ik dit combineren met een spijkershortje met een witte mouwloze blouse (en dan die blouse in de short, met een bruin leren riem erop). En in de winter dan een spijkerbroek met een lange witte blouse en een crèmekleurig blazertje :)
  Oh en ik like Netzofashion op Facebook en ik volgde jou al op Facebook :)

  Liefs X

 22. Christy
  4 april 2013 / 16:12

  Leuk! ik doe mee!
  Ik zou het combineren met een donkere spijkerbroek, een simpel losvallende singlet + zwarte basic blazer. En dan met superveel accessoires! Verschillende laagjes rose goud kettingen, de horloge, neon tas, neon nagels, perfecte zwarte winged eyeliner en super killer heels! En natuurlijk fel roze lipstick, voor de lente. ^-^
  Ik volg je op bloglovin en ik heb geliked!

  Groetjes!

 23. Anouk
  4 april 2013 / 19:59

  Wat een mooi horloge!!! Ik doe mee:D

  Ik volg en like op bloglovin’
  Ik volg beide op twitter en heb getweetL
  https://twitter.com/JustsayAnouk/status/319886192546050049

  Waar ik dit pronkstuk mee zou combineren? Met mijn oog op de lentetrends zou ik dit horloge zeker combineren met de pastel trend. Ik zou voor een simpele witte blouse gaan met een High wasted skirt in mintgroen en een lief gevlochten riempje. Als armcandy zou ik bij dit horloge wat lila en pastel roze armbanden doen. Love it! Als schoenen witte converse natuurlijk. Nu maar hopen dat het lekker weer word!

  Fingers crossed!

  Liefs,
  ANouk

 24. 4 april 2013 / 20:27

  Hee,

  Wow! Super!
  Ik doe mee!
  ik zou het combineren met een witte blouse en bijv. mijn mint groene broek.
  Ik zou het voornamelijk bij nette dingen doen. Dus bijv. een blazer,blouse enz.
  Ik volgde je al op bloglovin : Niquelle Niet op het account van mijn blog!
  ik ben de 34e liker.
  Ik volg Netzofashion op faceook : Jonnadevries
  Liefs, Niquelle

 25. Joyce
  5 april 2013 / 09:10

  Mooi horloge! Ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht geliked. Ik zie mijzelf al helemaal lopen in de lente met een witte licht roze broek, wit bloesje, dit horloge en daarnaast wat kleine subtiele armbandjes. En uiteraard mooie pareltjes in mijn oren. :D

 26. 5 april 2013 / 13:30

  Ik doe mee! Ik volgde je al op Bloglovin en heb dit bericht geliked. Ik zou dit horloge dragen bij mijn lichte denim broek, een koraalkleurige chiffon top, een cognac kleurig colbertje, crème kleurige gympjes met bruine belijning en mijn roségouden ketting met een pistool eraan. Lijkt mij de perfecte lente outfit!

 27. Britt
  5 april 2013 / 16:44

  Wat een ontzettend gave winactie is dit! Ik heb beide fb pagina’s geliked, ik volg jullie beide via Twitter en getweet: https://twitter.com/britttxbrittt/status/320199884965826561
  Ook volg ik je uiteraard via Bloglovin (+geliked) :).
  Ik zou deze prachtige horloge combineren met een wit topje (een hele leuke van de Primark), leuke armbandjes & een gave spijkerbroek. Gewoon simpel, maar leuk!

  Liefs,
  Britt

 28. 5 april 2013 / 21:36

  Aah dit horloge had ik al op het oog! Super cool. Omdat we nu (hopelijk) toch echt de lente in gaan, wil ik dit echt met een lente outfit combineren. Ik heb een heel mooie turqoise/blauw rokje die ik combineer met een wit shirtje met I love Addy erop (van de Addy Krommenacker collectie) en met een mint groene blazer. En mooie grote turqoise ketting erbij en dit prachtige horloge maakt mijn outfit helemaal af. Oh ja en mijn mooie goud/bruine sandalen met hak van de WE. Aah ik zie het al helemaal voor me!

 29. Leonie
  7 april 2013 / 15:45

  Wat een mooi horloge! Helemaal de trend, super!
  Ik heb altijd een horloge om, ik vind dit echt veel fijner dan op je telefoon de tijd checken, zoals veel anderen wel doen.
  Maar, mijn huidige horloge is echt aan vervanging toe, aangezien het bandje helemaal kapot is gegaan (nep-leer :(..)
  Dus dit is echt een super actie voor mij op dit moment!
  Wat ik zou doen qua look:
  Mijn nieuwe mintgroene allstars, roze broek en een luchtig wit/bloemig/roze topje erboven. Zoals altijd mijn nagels roze, verder geen armbandjes, rustige oorbellen en een mooie pastel oog-look erbij! Samen met dit mooie horloge wil ik er deze lente/zomer wel bijlopen!

  Overigens volgde ik je al via twitter en facebook. Ik heb getweet via @le0nietjj.
  Netzofashion volg ik bij deze ook via twitter en facebook!

 30. Anita
  8 april 2013 / 12:53

  Ik volg Netzofashion op Facebook en twitter. Ik heb getweet en ik volg teddlicious op facebook.
  En nu maar flink duimen voor dat prachtige horloge…

 31. Wendy (B)
  8 april 2013 / 15:32

  Ik waag mijn kans!
  Ik volg je alleen via Bloglovin’ (en heb dus daar dit artikel als “like” aangeduid).
  Hoe dit horloge te combineren?
  All Stars, donkerblauwe jeans (gewoon rechte pijp/geen skinny), cool shirtje en pet.
  Stoer toch?
  Dat mooie horloge maakt het girly, zacht stoer.
  :)

 32. 8 april 2013 / 22:29

  Ik doe nog even mee :-)
  Ik volg jou en netzofashion op twitter en heb geRT (https://twitter.com/SarahDiiamonds/status/321373569667985409)
  Ik volg jou op bloglovin en heb het bericht geliked.
  Ik volg jou op facebook en het het bericht van de winactie gedeeld met de pagina van mijn eigen blog (SarahDiiamonds)

  Volgens mij zijn er talloze combinaties met dit horloge, misschien een leuk light wash jeans hemd met de mouwen opgestropt en een leuke koraal/roze broek. Volgens mij is hij dan echt wel de eyecatcher!

 33. 10 april 2013 / 17:56

  Super leuk! Ik doe mee! Dit past zeker bij mijn crême blousje met gouden knoopjes en zwarte lak broek met gouden ritsjes! En bij m’n gouden armbanden! Ik heb alles gedaan om kans te maken! X

 34. Celine
  3 januari 2014 / 17:12

  ik wil hem ik wil hem ik wil hem ik wil hemmmm !!!!!!! BEN VERLIEFDD….ik hou van wat stoerder,smokey eye, zwart.. en daar zou dit horlogee zoo leuk op staan met wat sieraden en oorbellen….IK HEB ALLES GEDAAN OM KANS TE MAKENNN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *