Wishlist: mission accomplished

Wishlist: mission accomplished


Misschien hebben jullie ze wel eens voorbij zien komen op mijn blog: wishlists. Ik heb eigenlijk altijd wel dingen op mijn wishlist staan, dingen die ik heel graag wil maar niet zo maar kan kopen, omdat het best duur is! Of omdat ik al 40 nagellakjes heb, of iets dergelijks. Het leek me leuk om aan jullie te laten zien welke dingen ik al wél heb gekocht van mijn wishlists! Kijken jullie mee?


Hierboven zien jullie 6 mooie producten op een rij. Ik heb van deze wishlist één ding gekocht, namelijk de Trind nagellak. Weliswaar niet in de kleur die je hierboven ziet, maar in het paars. Gisteren reviewde ik de Trind nagellak CC144 op mijn blog.

Van deze wishlist staat Daisy van Marc Jacobs ontzettend hoog op mijn algemene wishlist. Wat een lekker geurtje is dat! Ook de scrabble-ring vind ik nog steeds erg gaaf.

Hierboven zie je 4 items van de mooie site modemusthaves.nl . Van deze wishlist heb ik het paillettenjurkje gekocht! Het was liefde op het eerste gezicht toen ik dat jurkje in de shop zag, my god, wat wilde ik hem graag hebben! Dus ik bestelde het jurkje en ik deed hem aan met de 25 jarige bruiloft van mijn ouders en met kerstmis!

Van deze wishlist wil ik nog heel graag de IT-bag die je rechtsboven ziet, alleen hier zit een behoorlijk prijskaartje aan. In vergelijking met de échte IT-bags is die prijs heel weinig, maar voor mij als arme student is 100 euro toch best wel veel.

Hierboven zie je wishlist numéro 3. Inmiddels ben ik trotse eigenaar van de Too Faced Shadow Insurance. Wat een heerlijk product is dit! Ik heb absoluut geen spijt van deze aankoop, ik raad hem juist aan iedereen aan.

 Heb jij nog producten op je wishlist staan die je heel graag wilt hebben? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

  1. 20 januari 2012 / 21:21

    Ik zal eens een wishlist maken, heb nog heel veel dingetjes die ik wil haha..

  2. 21 januari 2012 / 11:15

    Dat jurkje staat je zó mooi hè! Echt zo’n ‘steel-de-show’-jurk! Ik moet nog een wishlist maken, wil nog zoveel!

  3. 22 januari 2012 / 00:40

    Leuke items! Heerlijk is dat, als je iets hebt gekocht wat al een tijd op je wishlist hebt staan. Niet alleen ben je er heel blij mee, maar in je hoofd kun je ook weer een item afkruisen waardoor de lijst weer wat kleiner wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *