7 redenen waarom Gossip Girl zo geweldig is

I’m addicted. Again. Drie weken geleden begon ik met het opnieuw kijken van Gossip Girl, mijn all time favorite serie. Ik kan er gewoon niet over uit hoeveel ik van deze serie hou (ja, echt!) en ik moet mijn liefde met jullie delen.

❤ Alle geweldige quotes. Het intro kan ik natuurlijk al een hele tijd meepraten (Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan’s elite), maar ook een heleboel andere quotes zijn echt geweldig! De memorabele quote van Blair: Three words, eight letters. Say it, and I’m yours. En zo zijn er nog tientallen andere quotes, love it!

❤ De kleding. Need I say more? Check hier een aantal prachtige outfits van Serena (Blake Lively). Altijd de prachtigste high heels, jurken, bloesjes, rokjes, blazers, jassen, sjaals, handschoenen. Noem het maar op. Ik zit altijd te kwijlen achter mijn laptop hoor!

❤ Het haar van de dames. Bijzondere vlechten, losjes opgestoken, getoupeerde poedelkapsels en Serena’s just out of bed hairlook. I want it all!

❤ The boys. Ik blijf altijd een zwak houden voor Nate en Dan. Ik ben er ook nog steeds niet achter wie ik leuker vind. Nate is gewoon ontzettend knap en Dan is onwijs grappig en ziet er ook zeker niet verkeerd uit. En tja, Chuck Bass is gewoon Chuck Bass. Wie vinden jullie het allerleukst?

❤ The ladies! Ik heb echt een enorme girl crush op Blake Lively. Alles aan haar is perfect, vinden jullie ook niet? Ook al komt ze net uit bed, dan ziet ze er nog steeds prachtig uit. Oké oké, ik weet dat het een serie is en dat alles in scene is gezet, maar dan nog. Laat me even in die waan, oke?

❤ De vriendschap van Serena en Blair. Het ene moment haten ze elkaar en het andere moment zijn ze weer best friends. Verwarrend, maar dat maakt het ook weer extra leuk.

❤ Lily en Rufus. Vanaf moment één is het overduidelijk dat die twee bij elkaar horen, maar ze willen iedere keer niet toegeven. Zo cute! Bovendien is Rufus natuurlijk een ontzettend coole vader. En Lily kan af en toe een bitch zijn, maar ze is best wel lief hoor.

Vind jij Gossip Girl ook zo leuk? 

You know you love me,
XOXO
Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. Laura
  29 november 2014 / 05:20

  Ik heb alle seizoenen op dvd en moet eigenlijk ook weer eens een keer opnieuw beginnen. Love gossip girl!
  Het schijnt trouwens dat Lily en rufus nu in real life een koppel zijn! :)

  • Tedje
   Auteur
   29 november 2014 / 15:36

   Jaa dat las ik laatst ook ergens. Super leuk!

 2. 29 november 2014 / 08:52

  Ik houd ook echt van Gossip Girl! Voel ik mij niet helemaal lekker? Dan ga ik weer lekker voor een aantal afleveringen Gossip Girl kijken en voel ik mijzelf weer een klein beetje beter. Sommige afleveringen heb ik al meerdere keren gezien, maar het blijft super leuk!

 3. 29 november 2014 / 08:59

  Jaaa, ik wil Gossip Girl ook weer helemaal gaan kijken! Heb er zoveel zin in. Ga misschien vandaag eens beginnen :)

 4. 29 november 2014 / 10:10

  Gossip Girl is ook echt mijn favoriete serie ever. Ik ga hem straks in mijn verlof denk ik weer lekker bekijken haha!

 5. 29 november 2014 / 12:07

  Ken de serie niet maar heb er zoveel over gehoord dat ik erg nieuwsgierig ben geworden.

 6. 29 november 2014 / 12:11

  Het is zooo lang geleden dat ik deze serie helemaal heb gekeken… Je brengt me helemaal weer in the mood om hem opnieuw te gaan kijken haha.

 7. 29 november 2014 / 12:30

  Haha, Gossip Girl is inderdaad geweldig. Liefde voor die serie!! Doet me er aan denken dat ik het eind nooit gezien heb… maar eens gaan doen!

 8. 29 november 2014 / 15:47

  Ik heb het een paar keer gezien, idd best een leuke serie!

 9. Eleni
  29 november 2014 / 21:56

  Aaah nu wil ik ook weer opnieuw beginnen met kijken. Zo’n heerlijke serie! Ik ben het zo eens van alle 7 redenen en ga toch voor Nate hoor : )

 10. 29 november 2014 / 22:02

  Ik vind het ook echt geweldig! En nu wil ik ook weer overnieuw beginnen. I just love Blair en Chuck! En natuurlijk de rest. xx Laura

 11. 29 november 2014 / 22:42

  Ik heb een ongelofelijk girl crush op Blair. Wat was zij leuk!
  Ik viel echt even in een zwart gat toen de serie voorbij was. Ik moet het snel weer eens allemaal gaan zien. Het was te leuk!

 12. 30 november 2014 / 18:39

  Ik heb alle seizoenen ook op DVD en ik heb ze al meerdere keren gezien. Ik krijg nu gelijk weer kriebels om ze weer te gaan kijken. Geweldige serie! En Blake Lively is echt een beauty! Leighton Meester trouwens ook!

 13. 30 november 2014 / 20:09

  Jaaa, Gossip Girl! Ik wil die serie echt opnieuw gaan kijken! Ik vond de muziek altijd geweldig en naar sommige nummers luister ik nog steeds. Er is een website van The CW (De zender die het uitzendt) waarop je precies kunt zien welke nummers gebruikt zijn in welke aflevering. Erg handig, want zo hoor je eens wat anders dan de standaard muziek van de radio :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *