Ziek zijn is stom

Ik lig al vanaf afgelopen dinsdag ziek in bed. Koorts, hoesten, hoofdpijn, spierpijn, een echt griepje dus. Even wat random thougts op een rijtje die de afgelopen week door mijn hoofd spookten.

– Soms denk ik wel eens: ooh was ik maar eens ziek dan kon ik lekker in bed blijven liggen de hele dag. Nou, als je echt ziek bent, is dat eigenlijk helemaal niet zo leuk. Koortsdromen, heel veel paracetamol en geen honger hebben. Bah! Je weet dat je echt ziek bent als je maag omdraait van dingen waar je normaal wakker gemaakt voor zou willen worden.
– Ik voel me al de hele week super nutteloos. Ik lig maar wat op bed te hoesten en vooral heel veel te slapen. Ik wist niet dat ik zoveel kon slapen joh! Ik bedenk me de hele tijd: ooh wauw wat had ik in deze tijd dat ik hier op bed lig veel kunnen doen.. Dit blogje typen vergt al heel veel energie, dus heel veel dingen doen zit er helaas niet in.
– Zoveel hoesten dat heel je lijf er zeer van gaat doen, dat is pas vervelend.
– Om nog maar niet te spreken over die gekke koortsdromen van mij. Ik droom altijd over olifanten (?) die heel veel lawaai maken. Oh ja, en toen begon het ook nog te onweren toen ik koorts had. Dat was geen goede combinatie. Hebben jullie ook van die rare koortsdromen?
– Koud, warm, koud, warm, mijn lijf weet echt niet goed welke temperatuur hij moet aannemen…
– Ik moet mijn kamer echt op gaan ruimen. Ik lig de hele week al tegen al mijn rotzooi aan te kijken, maar ik heb geen puf om uit mijn bed te komen.

Oke en nu ga ik weer slapen doei. ;)

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 13 december 2014 / 06:29

  Ah bah, wat vervelend zeg. Ik hoop dat je dit weekend wat opknapt.
  Heel veel beterschap!

 2. 13 december 2014 / 09:58

  Hè, wat balen dat je al een aantal dagen ziek op je bed ligt. Vervelend, maar ziek het wel goed uit! Je lichaam heeft het nodig om bij te tanken.

  • Tedje
   Auteur
   13 december 2014 / 15:09

   Ja, dat moet ik inderdaad maar doen. Dankjewel!

 3. 13 december 2014 / 13:43

  Wat naar zeg! Heel veel beterschap! Ik krijg zelf ook altijd koortsdromen als ik ziek ben en mijn eetlust is dan ook altijd weg. Echt vervelend is dat, want als je niet normaal kunt eten voel je je alleen nog maar zwakker. Ik hoop dat je je snel beter voelt!

  • Tedje
   Auteur
   13 december 2014 / 15:09

   Ja, echt zo naar is dat! Dankjewel!

 4. 13 december 2014 / 14:47

  Vervelend hoor, ik wens je beterschap toe!

 5. karlijn
  13 december 2014 / 18:04

  Aah wat vervelend! Hopelijk voel je je snel weer beter!!
  Oh, en ondertussen wachten wij geduldig af tot je weer leuke blogs plaatst ; )

  • karlijn
   13 december 2014 / 18:06

   ooh zie nu dat je alleen de 10e geen blog had geplaatst, excuses

 6. 13 december 2014 / 20:37

  Aaaah beterschap! Ik heb dat ook soms en dan denk ik oh was ik maar ziek lekker thuis niks doen, lekker in bed, maar als je dan echt ziek bent dan wensde je weer dat je beter bent

  • 13 december 2014 / 20:38

   Oja, soms las ik nog wel eens een ‘baal’ dag in hahaha

 7. 14 december 2014 / 20:55

  Blèh, ziek zijn is zo vervelend. Rust maar goed uit, zodat je straks weer helemaal opgeladen er tegen aan kan. Beterschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *