Zo kies jij de leukste enkelbandjes voor deze zomer

Het is zomer, tijd om die leuke slippertjes of sandalen uit de kast te trekken! Het leuke is dat dit hét moment is om je enkels wat extra’s te geven. Hoe je dat doet? Door het dragen van enkelbandjes! Aangezien het assortiment enorm is, kan ik me voorstellen dat een keuze maken best een uitdaging kan zijn. Vooral wanneer je ze online aanschaft, dan is het natuurlijk wel zo prettig dat de enkelbandjes ook goed passen. Om je een eindje in de goede richting te helpen, vind je hier een aantal tips op een rij, die jou hierbij kunnen helpen. Waar let je op wanneer je een zilveren enkelbandje gaat kopen?

Wil jij graag een zilveren enkelbandje, dan is dit natuurlijk een ontzettend goede keuze! Vooral in de zomer is het een absolute musthave voor iedere vrouw. Het zorgt ervoor dat het totaal plaatje klopt. Het past bij iedere outfit!Toch zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een enkelbandje zilver aanschaft. Het is bijvoorbeeld handig om te weten of je je bestelling gemakkelijk kunt retourneren. Vooral wanneer je online op zoek gaat, is het natuurlijk een stuk lastiger om te kunnen bepalen of het iets voor je is. Je kunt ze immers vooraf niet passen. Je bent dan genoodzaakt op basis van de foto een keuze te maken. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de lengte van je enkelbandje. Meet je enkel dus vooraf goed op, zodat je teleurstelling achteraf voorkomt.

Verschillende soorten enkelbandjes

Enkelbandjes zijn er in allerlei soorten. Zo kun je kiezen voor een enkelbandje van zilver, maar ook van kraaltjes of katoen zijn er ontzettend veel te verkrijgen. Het leuke aan deze bandjes is dat er geen goed of fout is als het gaat om het combineren ervan. Je bent dus helemaal vrij om zelf te bepalen hoeveel je er draagt en welke verschillende varianten. Wel is het goed om rekening te houden met de rest van je outfit. Draag je bijvoorbeeld een chique outfit, dan doe je er goed aan om de gekleurde enkelbandje even achterwege te laten. Voor de rest zijn er geen regels en bepaal je helemaal zelf wat je leuk vindt staan. Helemaal leuk voor de zomer!

Prijs

Enkelbandjes zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende prijsklassen. Je kunt je vast voorstellen dat een gouden of zilveren enkelbandje een stuk duurder is dan wanneer je kiest voor een variant met gekleurde kraaltjes. Echter is het wel zo dat de kwaliteit natuurlijk ook van een heel ander niveau is. Een gouden of zilveren enkelbandje zal een stuk langer mooi blijven.

In samenwerking met Leelavadee Jewelry

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *